Κύπελλο χάντμπολ γυναικών: Η συνέντευξη Τύπου για το Final-4 με… απουσία

Η συνέντευξη τυπου του Φάιναλ-4 στο κύπελλο χάντμπολ γυναικών

bet365

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πεντέλης η επίσημη συνέντευξη Τύπου του 20ου Final Four του Κυπέλλου Γυναικών στο χάντμπολ, με την ομάδα της Αναγέννησης Αρτας να απουσιάζει.

Η Αναγέννηση Αρτας ήταν η ομάδα που έλαμψε δια της… απουσίας της από την συνέντευξη Τύπου για το Final-4 στο κύπελλο Ελλάδος του χάντμπολ γυναικών.

Η ομάδα της Αρτας συμμετέχει στην διοργάνωση και ενώ δεν ζήτησε προσκλήσεις για να έχει παρουσία στις κερκίδες, δεν εμφάνισε κάποιο μέλος της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου.

Οσον αφορά τις άλλες τρεις ομάδες (ΠΑΟΚ, ΟΦΝ Ιωνίας, Πανόραμα), τοποθετήθηκαν για την αυριανή διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Δημήτρης Πελεκίδης (τεχνικός ΠΑΟΚ): «Καταρχάς να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Γιώργου Μυλωνά, ήταν μια είδηση την οποία μάθαμε αιφνιδιαστικά εχθές το βράδυ. Το τελευταίο διάστημα έχουν φύγει αρκετοί άνθρωποι από τον χώρο του χάντμπολ, ας είναι αυτό το τελευταίο συμβάν. Θέλω να ευχαριστώ από την πλευρά του συλλόγου τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Πεντέλης, Αστέρα Μελισσίων, οι οποίοι συνετέλεσαν να έρθει αυτή η διοργάνωση σε μια περιοχή η οποία φαντάζομαι τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει το άθλημα του χάντμπολ στην περιοχή, και μακάρι να προχωρήσει και να εξελιχθεί διότι πραγματικά το έχουμε ανάγκη, όχι μόνο στο γυναικείο χάντμπολ αλλά και στο χάντμπολ γενικότερα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, για εμάς είναι η 5η συνεχόμενη συμμετοχή σε Final Four. Na ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Να γίνουν καλά παιχνίδια όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και το κομμάτι του θεάματος, και ο κόσμος να έρθει να μας δει από την περιοχή, να δει πραγματικά ωραίους αγώνες. Από κει και πέρα εμείς σαν ομάδα, ούτως ή άλλως πρωταγωνιστούμε στο χάντμπολ γυναικών και στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου και πραγματικά η ομάδα έχει προετοιμαστεί με τον κατάλληλο τρόπο για να διεκδικήσει τον 2ο κατά σειρά τίτλο για φέτος».

Μαρία Χατζηπαρασίδου (αρχηγός ΠΑΟΚ):

«Δεν θα πω διαφορετικά πράγματα από τον προπονητή μου. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια, από την πλευρά των αθλητριών, στην οικογένεια του Γιώργου Μυλωνά. Κατ’ επέκταση θα ήθελα και εγώ να ευχαριστώ τους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι θα καλύψουν ένα ακόμα Final Four. Πάνω απ’ όλα θα ήθελα αυτό το διήμερο, οι ομάδες να έχουν την υγεία τους, να δούμε ένα όμορφο θέαμα και ο καλύτερος να κερδίσει και τον τίτλο».

Σωκράτης Βακάλης (τεχνικός ΑΕΠ Πανόραμα):

«Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Πεντέλης, τη Δήμαρχο και την Ομοσπονδία για τη δυνατότητα που μας δίνουν να έρθουμε σε ένα καινούργιο γήπεδο.
Για το Γιώργο Μυλωνά έχω να πω ότι οι άνθρωποι του χάντμπολ δίνουν και τη ψυχή τους στο άθλημα, οπότε όταν ένας αποχωρεί, χάνει ένα κομμάτι του και το χάντμπολ. Η συμμετοχή μας εδώ είναι μεγάλο επίτευγμα, θέλουμε να είμαστε στην αφρόκρεμα του αθλήματος και αυτό θα γίνει με διάρκεια.
Ήρθαμε για το καλύτερο, θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας. Εύχομαι οι γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στο άθλημα και να κερδίσουμε νέα παιδιά για το άθλημα».

Χριστίνα Εμμανουηλίδου (αθλήτρια ΑΕΠ Πανόραμα):

«Να εκφράσω με τη σειρά μου τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Γιώργου Μυλωνά. Είμαστε πολύ χαρούμενες που για 2η φορά βρισκόμαστε στο Final Four. Τα παιχνίδια του Κυπέλλου δεν είναι τα ίδια με του πρωταθλήματος, θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε δύο δυνατούς ημιτελικούς και ένα τελικό διαφήμιση για το άθλημα. Είμαστε ένα νέο σύνολο και θα αρπάξουμε την κάθε ευκαιρία».

Πάνος Γούσιος (προπονητής ΟΦΝ Ιωνίας):

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω και εγώ τα συλλυπητήρια μου για το θάνατο του Γιώργου Μυλωνά. Ήταν μια είδηση που μας συγκλόνισε. Ευχαριστούμε το Δήμο και την ΟΧΕ για τη διοργάνωση. Είναι ένα ωραίο γήπεδο και ταυτόχρονα ευκαιρία για το άθλημα μας να έχει πιο συχνή παρουσία εδώ.
Αγωνιστικά περιμένω δύο δυνατούς ημιτελικούς, όλες οι ομάδες έχουν τις πιθανότητες τους. Πιστεύω να γίνουν αγώνες- διαφήμιση για το γυναικείο χάντμπολ και να κερδίσει ο καλύτερος».

Μάγδα Κεπεσίδου (αρχηγός ΟΦΝ Ιωνίας):

«Χρήστο, Έβελιν και κα Κατερίνα, τα θερμά μου συλλυπητήρια. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που βρίσκονται εδώ γιατί στον αθλητισμό τίποτα δεν είναι δεδομένο. Oι 4 από τις 5 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας είναι εδώ και αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε δυνατά παιχνίδια.
Η Νέα Ιωνία όπως κάθε χρόνο είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της, έχοντας ως στόχο τη διεκδίκηση των τροπαίων. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και όλες οι αθλήτριες θα δώσουμε το 100%».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα