AEK: Χωρίς απουσίες για την πρόκριση στο Final-4

AEK: Χωρίς απουσίες για την πρόκριση στο Final-4

Κώστας Ευθυμιάδης
O Λέμος της ΑΕΚ ανάμεσα από δύο παίκτες της Δράμας

bet365

H ΑΕΚ μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από την Δράμα, θέλει αύριο να πάρει ρεβάνς στην μεταξύ τους μάχη για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Η ήττα στο πρωτάθλημα από την Δράμα, έθεσε την ΑΕΚ εκτός διεκδίκησης πρώτης θέσης στην κανονική σεζόν, αλλά ούτως ή άλλως, ήθελε γκέλα του Ολυμπιακού στα λίγα ματς που απομένουν, για να του πάρει την πρωτιά.

Τρεις ημέρες μετά, η Ενωση αντιμετωπίζει πάλι την Δράμα εκτός έδρας, αλλά αυτή τη φορά για τα προημιτελικά του κυπέλλου, όπου το διακύβευμα είναι μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό της περασμένης Κυριακής.

Κατεβαίνει χωρίς προβλήματα στο παιχνίδι, αφού όλοι οι παίκτες της είναι στη διάθεση του Μπουζόν, ο οποίος προσπάθησε να πείσει τους παίκτες να αφήσουν στην άκρη το αποτέλεσμα της Κυριακής.

«Αυτό που είναι σημαντικό, είναι να αναλύουμε τις νίκες μας, αλλά και τις ήττες μας, με την ίδια σοβαρότητα, ακόμα και αν δεν είναι το ίδιο ευχάριστο. Πρέπει να αποδεχθούμε ότι χάσαμε μία μάχη, αλλά την Τετάρτη είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό ματς, καθώς το Κύπελλο είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους. Με ηρεμία προετοιμαζόμαστε, για μία ωραία μονομαχία» είπε ο τεχνικός των «κιτρίνων» στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.

Αύριο θα γίνουν και τα άλλα δύο ματς της προημιτελικής φάσης που εκκρεμούν. Στο Κιλκίς ο τοπικός ΓΑΣ υποδέχεται τον Δούκα, ενώ τα Βριλήσσια αντιμετωπίζουν τον Πανελλήνιο.

Το πρόγραμμα (28/2)

  • ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- ΑΣΕ Δούκα (Θεοδοσίου- Παπούλιας)
  • ΑΠΚ Κραχτίδης 18:00, Bianco Monte Δράμα- ΑΕΚ (Νάσκος- Χαρίτσος)
  • ΔΓ Βριλησσίων 20:45, ΕΣΝ Βριλησσίων- Πανελλήνιος ΓΣ (Κινατζίδης- Φωτακίδης)

*Εχει ήδη προκριθεί στο Final-4 o ΠΑΟΚ

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα