Πανόραμα: Απέκλεισε την Πυλαία και πέρασε στο Final 4 του Κυπέλλου γυναικών

Δημήτρης Ντζάνης
Το Πανόραμα απέκλεισε την Πυλαία και πέρασε στο Final 4 του Κυπέλλου γυναικών

bet365

Το Πανόραμα νικώντας την Πυλαία με 20-19 πέρασε για δεύτερη φορά στην ιστορία του σε Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ γυναικών.

Τέσσερις ημέρες μετά τη νίκη στο πρωτάθλημα, το Πανόραμα νίκησε ξανά την Πυλαία με 20-19 και εξασφάλισε μια θέση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ γυναικών.

Για το Πανόραμα είναι η 2η φορά που θα παίξει σε τελική φάση του Κυπέλλου και στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ή τον Αθηναϊκό.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, το ελέγχαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Στο τέλος κουραστήκαμε και αγχωθήκαμε και η Πυλαία πλησίασε, αλλά η νίκη μας ήταν δίκαιη. Συγχαρητήρια στις κοπέλες για τη μεγάλη πρόκριση, ήταν αμαζόνες», σχολίασε ο τεχνικός του Πανοράματος Σωκράτης Βακάλης.

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 5-3, 9-6, 9-7, 11-7, 12-8 (ημχ), 14-8, 16-10, 17-12, 18-12, 19-16, 20-19

ΠΑΝΟΡΑΜΑ (Σ. Βακάλης): Κουτσιμανή, Λιούκα, Εμμανουηλίδου, Κουκμίση 3, Φλώρου, Αμανατίδου 3, Ε. Κουκλοτίδου, Μήγγα, Τσιαμούρα, Νικολάου, Χριστοδουλίδου, Καρακώστα, Γκονσάλβες 6, Γκόμες 2, Ελ. Κουκλοτίδου, Αμπίλντα 6.

ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Σούσκα, Χ. Τροχίδου, Ε. Τροχίδου 6, Κουκμίση 3, Τσαρτσίου, Α. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Βασιλειάδου, Α. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου, Αργυροπούλου 1, Παναγιωτίδου, Α. Παπαδοπούλου 2, Γ. Παπαδοπούλου 3.
Διαιτητές: Νάσκος- Χαρίτσος, Δίλεπτα: 4-3, Πέναλτι: 1/2-2/3

Αναβλήθηκε το Μέγας Αλέξανδρος - Νέα Ιωνία

Στο μεταξύ και σε συνέχεια αιτήματος της Νέας Iωνίας και συναίνεσης του σωματείου Μέγας Αλέξανδρος, ο αγώνας που ήταν να γίνει την Τετάρτη (31/1) στα Γιαννιτσά αναβλήθηκε.

Η Νέα Ιωνία, κάτοχος του Κυπέλλου, δήλωσε αδυναμία μετακίνησης στα Γιαννιτσά, δεδομένων των καιρικών συνθηκών και της απαγόρευσης από την Πολιτική Προστασία μετακίνησης βαρέων οχημάτων στον οδικό κόμβο Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Με δεδομένο ότι ο εν λόγω αγώνας Κυπέλλου είναι μεμονωμένος και δεν επηρεάζει λοιπούς αγώνες της διοργάνωσης, η ΔΕΠ ενέκρινε την αναβολή του και θα οριστεί εκ νέου σε διάστημα 15 ημερών.

Οι προημιτελικοί

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου
Πανόραμα – Πυλαία 20-19
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών- ΟΦΝ Ιωνίας Αναβλήθηκε
ΠΑΟΚ - Αθηναϊκός (4 Φεβρουαρίου)
Ελπίδες Αμυνταίου - Αναγέννηση Αρτας Προκρίθηκε χωρίς πρόκριση η Αναγέννηση.

Final 4 9-10 Μαρτίου

1ος ημιτελικός
ΠΑΟΚ ή Αθηναϊκός - Πανόραμα
2ος ημιτελικός
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών ή ΟΦΝ Ιωνίας - Αναγέννηση Άρτας

@Photo credits: INTIME, Γιάννης Μωυσιάδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα