Χάντμπολ: Ετοιμη να πάει στον πρώτο «τελικό» η ΑΕΚ στο EHF European League

Χάντμπολ: Ετοιμη να πάει στον πρώτο «τελικό» η ΑΕΚ στο EHF European League

Κώστας Ευθυμιάδης
Παίκτες της ΑΕΚ στο χάντμπολ αγκαλιάζονται

bet365

Εχοντας διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα, η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για το αυριανό (28/11) «must win» παιχνίδι με την Γκόρνικ για την 5η αγωνιστική της EHF European League.

Η Ενωση κέρδισε τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και γνωρίζοντας πως την επόμενη εβδομάδα έχει πιο εύκολη δοκιμασία στην Handball Premier (Πανελλήνιος), ρίχνει το βάρος της στην Ευρώπη.

Το αυριανό (28/11) ματς με την Γκόρνικ δεν θα έχει… αύριο για την ΑΕΚ καθώς για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF European League, πρέπει να πάρει τη νίκη. Δεν της κάνει ούτε ισοπαλία καθώς η αντίπαλός της είναι στο +3.

Αν κερδίσει η Ενωση, θα πάει στο -1 και παίζει την τελευταία αγωνιστική με την ουραγό και χωρίς νίκη Κρίενς και η Γκόρνικ με το αήττητο Ανόβερο.

Δύσκολος συνδυασμός αποτελεσμάτων, αλλά όχι αβάσιμος για την Ενωση, αρκεί να κερδίσει το αυριανό ματς. Σήμερα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι που θα γίνει στο κλειστό των Ανω Λιοσίων (19:45), όπου o Ντράγκαν Τζούκιτς αναμένεται να έχει όλους του παίκτες ετοιμοπόλεμους.

 

Τελευταία Νέα