Χάντμπολ: Κρίσιμο ματς για την ΑΕΚ κόντρα στο πανίσχυρο Ανόβερο

Χάντμπολ: Κρίσιμο ματς για την ΑΕΚ κόντρα στο πανίσχυρο Ανόβερο

Κώστας Ευθυμιάδης
O Χαράλαμπος Μάλλιος με την μπάλα του χάντμπολ στα χέρια

bet365

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (21/11, 19:45) το Ανόβερο στο «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του EHF European League.

Η Ενωση ξέρει πως πάει ως αουτσάιντερ κόντρα στο… θηρίο του ομίλου που μετρά 3 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Την προηγούμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην Γερμανία, με την ελληνική ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και να χάνει στο τέλος με 6 γκολ διαφορά.

Σήμερα αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές να διεκδικήσει την δεύτερη θέση στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ΑΕΚ πάει με όλους τους παίκτες της διαθέσιμους, με τον Ντράγκαν Τζούκιτς να δηλώνει:

«Τα παιχνίδια έως τώρα έχουν δείξει ότι το EHF European League παραμένει μία εκπληκτική διοργάνωση, με πρεστίζ. Και αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση να αγωνίζεσαι σε αυτή. Ο αντίπαλός μας, το Αννόβερο, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει κάνει τέλειες εμφανίσεις στα παιχνίδια του ομίλου ως τώρα, όπως και στη Bundesliga. Στο πρώτο παιχνίδι, τους εκπλήξαμε για ένα μικρό χρονικό διάστημα στο ξεκίνημα. Χωρίς αμφιβολία, η εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν η καλύτερη μας μέσα στη σεζόν. Οπότε αναμένω ένα ενθουσιώδες και ενδιαφέρον παιχνίδι και τώρα. Το πιο σημαντικό και σίγουρο είναι ότι όλοι οι φίλαθλοι του χάντμπολ στη Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να δουν μία ομάδα κορυφαίου επιπέδου, από την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού χάντμπολ, και για αυτό πρέπει εμείς να παίξουμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου είπε από την πλευρά του: «Αντιμετωπίζουμε την ίδια ομάδα ύστερα από μια εβδομάδα. Είναι για εμάς μεγάλη πρόκληση τέτοια παιχνίδια. Ειδικά μέσα στην έδρα μας, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παλέψουμε με οποιονδήποτε αντίπαλο, όσο ισχυρός και να είναι. Σίγουρα και οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλύτερα σε σχέση με το πρώτο ματς και θα είμαστε πιο διαβασμένοι αμφότεροι. Εάν θέλουμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο, αυτό είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Σε αυτή την προσπάθεια φυσικά και θα θέλαμε την παρουσία και την ενίσχυση από τον κόσμο μας, ώστε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

19:45 ΑΕΚ - Ανόβερο
21:45 Κρίενς - Γκόρνικ

Βαθμολογία: Ανόβερο 6, Γκόρνικ 4, ΑΕΚ 2, Κρίενς 0

@Photo credits: INTIME, ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 

Τελευταία Νέα