Στην Ηγουμενίτσα κρίνεται το Κύπελλο Ελλάδας στο χάντμπολ γυναικών

Newsroom
Στην Ηγουμενίτσα κρίνεται το Κύπελλο Ελλάδας στο χάντμπολ γυναικών

bet365

O κάτοχος του τίτλου ΠΑΟΚ, η πολυνίκης του θεσμού Αναγέννηση Άρτας, η πρωτοπόρος στην Α1, Νέα Ιωνία και η πρωτάρα ΑΕΚ συνθέτουν το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ γυναικών στην Ηγουμενίτσα.

Στην Ηγουμενίτσα θα κριθεί ο τίτλος του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ γυναικών με τη διεξαγωγή του 19ου Final 4 το Σάββατο (4/2) και την Κυριακή (5/2).

O ΠΑΟΚ, νταμπλούχος και κάτοχος των τεσσάρων τελευταίων Κυπέλλων και έξι συνολικά, θα πάρει μέρος για 5η φορά σε Final 4.

Η πρωτοπόρος και αήττητη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, Νέα Ιωνία με πέντε τρόπαια, έχει απουσιάσει μόλις από 3 τελικές φάσεις, έχοντας 16/19 παρουσίες.

Η πολυνίκης Αναγέννηση Άρτας με 10 κατακτήσεις επιστρέφει σε τελική φάση κυπέλλου, έχοντας πλέον 18/19 παρουσίες σε Final Four.

Η σταχτοπούτα ΑΕΚ συμμετέχει για πρώτη φορά σε Final Four Κυπέλλου, στην πρώτη της σεζόν στην Α1 Γυναικών.

Το πρόγραμμα του Final 4

Ημιτελικοί
Σάββατο 4/2

Αναγέννηση Άρτας - ΠΑΟΚ 15:00
ΑΕΚ-Νέα Ιωνία 18:00

Κυριακή 5/2
Τελικός 17:00

Τι δήλωσαν οι αρχηγoi των ομάδων

Μάγδα Κεπεσίδου (αρχηγός ΟΦΝ Ιωνίας): «Είμαστε πιστές στις παραδόσεις και παρούσες σε ένα ακόμα ένα Final Four και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι ενισχυμένοι σε σχέση με πέρυσι και θα ευχαριστηθούμε όλοι αρκετά αυτούς τους αγώνες».

Αναστασία Παναγιωτίδου (αρχηγός ΑΕΚ): «Εγώ θέλω να πω ότι πραγματικά είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα της ΑΕΚ. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, παρά μόνο να κερδίσουμε. Στο τέλος της διοργάνωσης, θέλω να είναι μια ωραία διαφήμιση για το άθλημα για το άθλημα και να ανέβει επίπεδο».

Μαρία Χατζηπαρασίδου (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Θέλω να ευχαριστήσω με την σειρά μου όλους τους αρμόδιους φορείς της διοργάνωσης αυτού του Final-4. Aυτό το διήμερο ότι θα είναι ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες να έχουμε την υγεία μας, και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Βάσω Σκαρά (αρχηγός Αναγέννησης): «Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ. Αν και έχουμε δύσκολο έργο πιστεύω πως μπορούμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Θα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά Final Four που έγιναν ποτέ».

Οι κάτοχοι των Κυπέλλων

Αναγέννηση Άρτας: 10
ΓΕ Βέροιας: 7
ΠΑΟΚ: 6
ΟΦΝ Ιωνίας: 5
Ορμή Λουξ: 4
Αθηναϊκός: 3
ΑΣΕ Δούκα: 1

 

Τελευταία Νέα