Κύπελλο Ελλάδας Χάντμπολ: Βγαίνουν τα τρία εισιτήρια του Final 4

Newsroom
Κύπελλο Ελλάδας Χάντμπολ: Βγαίνουν τα τρία εισιτήρια του Final 4

bet365

Τα τρία από τα τέσσερα εισιτήρια του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ ανδρών κρίνονται την Τετάρτη, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί την Πυλαία, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού στην Κοζάνη.

Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ ανδρών (6-7 Μαΐου) θα γίνουν γνωστές την Τετάρτη (25/1) με τη διεξαγωγή των τριών νοκ άουτ προημιτελικών

Ο αγώνας Άρης Νικαίας – Διομήδης Άργους αναβάλλεται, λόγω της συμμετοχής του αθλητή του Διομήδη Σοφιάν Μπετζιλαλί στους αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Ανδρών με την Εθνική ομάδα της Αλγερίας.

Το πρόγραμμα

Τετάρτη 25/1
Κραχτίδη 17:00, Bianco Monte Δράμα- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή

Οι δύο ομάδες προέρχονται από κακές εμφανίσεις στη Handball Premier, η Δράμα έχασε 30-19 από τον Ιωνικό και ο Ολυμπιακός νίκησε οριακά (23-22) τον Αερωπό.

Η Δράμα θα παίξει χωρίς τους Τουγκελίδη, Καβάζη και Δεμερτζίδη, ενώ αμφίβολος είναι ο Αχιλλέας Τόσκας που έχει μικρές ενοχλήσεις στη μέση.

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΠΑΟΚ- ΑΣΕ Δούκα


Οι δύο ομάδες, γνωρίζονται πολύ καλά φέτος μιας και έχουν βρεθεί ήδη δύο φορές αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Handball Premier με το «Δικέφαλο» του Βορρά να μετράει ισάριθμες νίκες. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει τη νίκη – πρόκριση κόντρα σε μια νεανική και άκρως ανταγωνιστική ομάδα που μάχεται και αυτή για μια θέση στα ημιτελικά.


ΟΑΚΑ 18:00, ΑΕΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Πυλαία. Η Ένωση έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση με τις δύο ομάδες να έχουν φέτος εντελώς διαφορετικούς στόχους. Η Πυλαία θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη, όπως στον περσινό τελικό στην Κοζάνη, όταν και κατέκτησε το Κύπελλο.

Μετάδοση εδώ


Προημιτελικά (Τετάρτη 25 Ιανουαρίου)
Δράμα 1986- Ολυμπιακός /Όμιλος Ξυνή
ΑΕΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας
ΠΑΟΚ- ΑΣΕ Δούκα
Άρης Νικαίας- Διομήδης Άργους

Final Four (6-7 Μαΐου)
1ος ημιτελικός: Δράμα/Ολυμπιακός – ΑΕΚ/Πυλαία
2ος ημιτελικός: Άρης/Διομήδης- ΠΑΟΚ/Δούκας

 

Τελευταία Νέα