ΑΕΚ: Με πάθος για την πρόκριση στις «16» του EHF Cup η Ενωση στη Σουηδία

ΑΕΚ: Με πάθος για την πρόκριση στις «16» του EHF Cup η Ενωση στη Σουηδία

Newsroom
ΑΕΚ: Με πάθος για την πρόκριση στις «16» του EHF Cup η Ενωση στη Σουηδία

bet365

Στη Σουηδία βρίσκεται η ΑΕΚ για τον σημερινό (17:00) 2ο αγώνα του 3ου Γύρου του EHF European Cup κόντρα στην Αλίνγκσας, την οποία είχε νικήσει στο «Γ. Κασιμάτης» 32-27.

Το υπέρ της 32-27 από τον πρώτο αγώνα, καλείται να υπερασπιστεί σήμερα (11/12, 17:00) η ΑΕΚ στη Σουηδία κόντρα στην Αλίνγκσας, προκειμένου να περάσει στην φάση των «16» του EHF Cup στο χάντμπολ.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους εξής: Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής, Τικ, Ζίβκοβιτς, Μαντάλινιτς, Νικολαΐδης, Αλμέιδα, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Άρσιτς, Σόκολιτς, Τσιτομπί, Ρογκούλσκι, Λέμος, Κεδέρης.

«Γνωρίζουμε την ικανότητα του αντιπάλου, καθώς και την δυσκολία του παιχνιδιού. Δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να επαναπαυτούμε στην διαφορά του πρώτου παιχνιδιού, αλλά αντιθέτως θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και στα πράγματα που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Κατανοούμε όλοι την σημαντικότητα του παιχνιδιού και θέλουμε να γυρίσουμε πίσω με το επιθυμητό αποτέλεσμα» είπε για την αναμέτρηση ο τεχνικός της Ενωσης, Αλέξης Αλβανός.

Από την μεριά των παικτών, ο Νίκος Λιάπης δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι για έναν δύσκολο αγώνα. Δεν επαναπαυόμαστε στη διαφορά 5 τερμάτων από τον πρώτο αγώνα και είμαστε προετοιμασμένοι για έναν διαφορετικό αγώνα, διότι η Αλίνγκσας πιστεύω πως θα αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι της ώστε να καλύψει αυτή τη διαφορά. Πρέπει να φανούμε καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα».

 

Τελευταία Νέα