ΑΕΚ: Διπλό στην Ολλανδία και συνεχίζει στο EHF Cup

ΑΕΚ: Διπλό στην Ολλανδία και συνεχίζει στο EHF Cup

Κώστας Ευθυμιάδης
ΑΕΚ: Διπλό στην Ολλανδία και συνεχίζει στο EHF Cup

bet365

Η ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Χάρι Απ και στην Ολλανδία (25-17) και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του EHF Cup στο χάντμπολ.

Με τον «αέρα» του +5 από το πρώτο ματς, η ΑΕΚ κέρδισε και μέσα στην Ολλανδία την Χάρι Απ (25-17) και συνεχίζει στο EHF European Cup.

Η Ενωση, μετά το δύσκολο πρώτο ημίχρονο στο ματς της Αθήνας, μπήκε αποφασισμένη να μην μπει σε περιπέτειες και από την αρχή του αγώνα δημιούργησε μία διαφορά ασφαλείας.

Πήγε στα αποδυτήρια με σκορ 14-9 και στην επανάληψη, παίζοντας εξαιρετική άμυνα, διεύρυνε το σκορ και συνεχίζει στην Ευρώπη.

Χάρι Απ: Τοτ, Ρίκστεν 6, Μέιγιερ 1, Βέρμιρ 2, Μορέιρα 3, Μπούνστρα 1, Μπος 1, Μιράντα, Φελίπε 2, Μιντέμα, Σουμέικερ, Φίγκε, Γιάσπερς 1, Φερέιερα Κασέιρο.

ΑΕΚ: Μάτσκεβιτς, Λιάπης 3, Αραμπατζής 3, Ηλιόπουλος 5, Ρογκάλσκι 5, Τσιτόμπι 3, Τίκε 2, Ζίβκοβιτς, Αλμέιδα 1, Κοτσιώνης 1, Παπαδιονυσίου 1, Καλομοίρος, Σόκολιτς, Λέμος 1, Κεδέρης, Καλαμάτας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα