Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής γυναικών για το ματς με τη Βοσνία

Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής γυναικών για το ματς με τη Βοσνία

Newsroom
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής γυναικών για το ματς με τη Βοσνία

bet365

Ανακοινώθηκε το ρόστερ της Εθνικής ομάδας χάντμπολ των γυναικών που θα πάει στο Καζίν για το παιχνίδι με την Βοσνία στο πλαίσιο των play off για το Παγκόσμιο του 2013.

Σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία της επι ελληνικού εδάφους η Εθνική χάντμπολ γυναικών, ενόψει των διπλών αναμετρήσεων (3/11, 21:00 και 5/11, 18:00) με τη Βοσνία για τον 1ο γύρο των play off του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023.

Η αποστολή της ελληνικής θα αναχωρήσει αύριο (2/11) το πρωί οδικώς για τα Σκόπια, στις 15:45 θα ταξιδέψει αεροπορικώς για το Ζάγκρεμπ και από κει οδικώς (150 χλμ) για την πόλη Καζίν της Βοσνίας.

Στην αποστολή μετέχουν, ως αρχηγός το μέλος της επιτροπής Εθνικών ομάδων Ερασμία Λάσκαρη, ο συντονιστής Εθνικών ομάδων γυναικών Χρήστος Τζουβάρας, οι προπονητές Παναγιώτης Μεσσήνης, Δημήτρης Μασλαρινός, ο φυσιοθεραπευτής Άγγελος Παππάς και οι 16 παρακάτω αθλήτριες: Ζυγούρα (Ντόρμπιρν- Αυστρία), Κυρικλίδου (Μοντλουσόν- Γαλλία), Χατζηπαρασίδου, Τσικνάκη, Ζενέλι (ΠΑΟΚ), Μ. Κεπεσίδου, Ν. Κεπεσίδου, Φράγκου, Μανιά, Στουγιαννίδου, Ντιμτσούδη (ΟΦΝ Ιωνίας), Ε. Τροχίδου, Αργυροπούλου, Κερλίδη, Κωστοπούλου (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Καραμάνου (ΓΑΣ Καματερού).

 

Τελευταία Νέα