ΠΑΟΚ – Μέταλουργκ Σκοπίων 26-17: Βήμα πρόκρισης για τον «δικέφαλο»

Κώστας Ευθυμιάδης
ΠΑΟΚ – Μέταλουργκ Σκοπίων 26-17: Βήμα πρόκρισης για τον «δικέφαλο»

bet365

Ανώτερα τα κορίτσια του ΠΑΟΚ κέρδισαν την Μέταλουργκ με 26-17 και είναι με το ενάμισι πόδι στον τρίτο γύρο του EHF European Cup.

Σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ που κέρδισε με διαφορά 9 τερμάτων την Μέταλουργκ Σκοπίων (26-17) και ουσιαστικά έχει «κλειδώσει» την πρόκριση στον τρίτο γύρο του EHF European Cup.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος μετά από ένα μουδιασμένο πρώτο πεντάλεπτο, ανέβασαν στροφές και έκλεισαν το ημίχρονο με σκορ 11-7, με την Χατζηπαρασίδου να οδηγεί την ομάδα επιθετικά.

Η Μέταλουργκ ως το 46’ έμεινε κοντά στο σκορ (17-14) όμως στα επόμενα δέκα λεπτά ήρθε ένα σερί 5-0 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που ξέφυγε με 22-14. Η διαφορά έφτασε στο +10 (26-16) στο 59’, για να μειώσει στο τελευταίο δευτερόλεπτο η Μέταλουργκ.

Η ρεβάνς θα γίνει την άλλη εβδομάδα στα Σκόπια.

ΠΑΟΚ – ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ 26-17

ΠΑΟΚ: Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 8, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου 3, Βράνσιτς 3, Χριστοφόρη 2, Γκρμπάβτσεβιτς 1, Αμβροσιάδου, Σεβδιλή 1, Γκόμεζ 1, Ζένελη 2, Μποριζόφσκα 1, Ντίας 3, Σαμολαδά, Μπουράτο 1, Καπρινιώτη.

ΜΕΤΑΛΟΥΡΓΚ: Τέρζικ, Μαρίντσκοφ, Λάμποβιτς, Γκουγκουλιάνοβα 1, Πετρέσκα 1, Τραϊκοβιτς 2, Ιβανόφσκα, Γιακιμόφσκα, Μπέροβικ, Αρσενιέφσκα 2, Μλαντενόφσκα 3, Καλαϊτζίεφσκα, Μποζινόφσκα 8, Νεστορόσκα, Τοντόροφ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα