Στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου η Εθνική ομάδα

Στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου η Εθνική ομάδα

Newsroom
Στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου η Εθνική ομάδα

bet365

Στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου η Εθνική ομάδα

Στο περιθώριο της προετοιμασίας για τον αγώνα της Πέμπτης με το Βέλγιο, η αποστολή με επικεφαλής τον τεχνικό συντονιστή των Εθνικών ομάδων Νίκο Μάντζο, επισκέφθηκε σήμερα τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσης της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου (ΕΑΣΗ), που αποτελεί πολύτιμο υποστηρικτή των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών, που αγωνίζονται στην Κρήτη.

Οι διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο ξεναγήθηκαν στους χώρους του οινοποιείου, παρακολούθησαν τη διαδικασία της εμφιάλωσης, γεύτηκαν τα βραβευμένα κρασιά της Ένωσης και απόλαυσαν εδέσματα που παράγονται στη γη του Ηρακλείου.

Την Εθνική ομάδα υποδέχθηκαν εκ μέρους ΕΑΣΗ ο Πρόεδρος Σταύρος Γαβαλάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Λαμπράκης, ο Αντιπρόεδρος Πρίαμος Ιερωνυμάκης, το μέλος του Δ.Σ. Αναστάσιος Βρέντζος, ο Υπεύθυνος Οινοποιείου Γιάννης Χαρκούτσης και ο Οινολόγος Γιάννης Μασαούτης.

Οι διεθνείς προσέφεραν στους οικοδεπότες μία φανέλα της Εθνικής ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών, μαζί με τις ευχαριστίες για τη στήριξη στις προσπάθειες της Ομοσπονδίας. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ΕΑΣΗ προσέφεραν στα μέλη της αποστολής δύο από τα βραβευμένα κρασιά της Ένωσης.

Λίγα λόγια για την Ένωση Ηρακλείου

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου ιδρύθηκε το 1927 και είναι μία από τις μεγαλύτερες συνεταιριστικές οργανώσεις στην Ελλάδα.

Οι ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες του νησιού, το πλούσιο σε ιχνοστοιχεία έδαφος, σε συνδυασμό με το μεράκι των παραγωγών της δίνουν προϊόντα άριστης ποιότητας με μοναδική γεύση που τα ξεχωρίζει. Η επιβράβευση στην προσπάθεια της αυτή είναι οι πολλές διακρίσεις που έχει στο ενεργητικό της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Ε.Α.Σ.Η. καλύπτει όλους τους τομείς παραγωγής που αφορούν τη συγκέντρωση, επεξεργασία, τυποποίηση και διάθεση των τοπικών αγροτικών προϊόντων – κρασί, ελαιόλαδο, επιτραπέζια σταφύλια, ξύδι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επιπρόσθετα αναπτύσσει δραστηριότητες εμπορίας αγροτικών εφοδίων, διοικητικής υποστήριξης των αγροτικών συνεταιρισμών και των μελών τους, παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους αγρότες, πρακτόρευσης ασφαλιστικών υπηρεσιών και εκμετάλλευσης Super Market στο νομό Ηρακλείου.

Η ποιότητα των προϊόντων της Ε.Α.Σ.Η. παρακολουθείται και ελέγχεται από οργανωμένα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις της και στελεχώνεται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

 

Τελευταία Νέα