Ελλάδα-Κόσοβο: «Κλειδώνει» την πρόκριση αύριο με νίκη η εθνική

Ελλάδα-Κόσοβο: «Κλειδώνει» την πρόκριση αύριο με νίκη η εθνική

Newsroom
Ελλάδα-Κόσοβο: «Κλειδώνει» την πρόκριση αύριο με νίκη η εθνική

bet365

Θοδωρής Μπόσκος και Νίκος Λιάπης μίλησαν για τον αυριανό αγώνα της Εθνικής ομάδας χάντμπολ με το Κόσοβο στο Ηράκλειο (9/1, 15:00, ΕΡΤ3).

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών για τον αυριανό αγώνα με το Κόσοβο, στo γυμναστήριο «Δυο Αοράκια» του Ηρακλείου, για την τέταρτη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του παγκοσμίου πρωταθλήματος 2023.

Οι διεθνείς προπονήθηκαν και χθες και σήμερα το βράδυ ο Γιώργος Ζαραβίνας θα ανακοινώσει τους 16 εκλεκτούς για την αυριανή αναμέτρηση.

Για τον αγώνα κόντρα στο Κόσοβο μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ ο Θοδωρής Μπόσκος και ο Νίκος Λιάπης.


«Μετά την εκτός έδρας νίκη στο Κόσοβο η ομάδα έχει πολύ καλή ψυχολογία. Είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε ξανά το Κόσοβο στην έδρα μας. Πλέον, πέρα από τις σημαντικές επιστροφές των συμπαικτών μας μετράμε και περισσότερες μέρες προπόνησης, είμαστε πιο οργανωμένοι, ξέρουμε τι θέλει ο προπονητής να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, ώστε να πάρουμε και αυτούς τους δύο βαθμούς και να είμαστε πιο κοντά στην πρόκριση.», τόνισε ο Θοδωρής Μπόσκος.

«Θέλουμε να αποδείξουμε ότι η νίκη στο Κόσοβο δεν ήταν συμπτωματική και ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον όμιλο. Είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση με την επιστροφή των πέντε συναθλητών μας και θέλουμε να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να πάρουμε τους δύο βαθμούς για να "κλειδώσουμε" την πρόκριση, αλλά και για τους εαυτούς μας. Καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο για να μας στηρίξει και εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για το θετικό αποτέλεσμα» είπε από την πλευρά του ο Λιάπης για την αυριανή αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 15:00 (τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3).

To πανόραμα του ομίλου

1η αγωνιστική: Τουρκία - Κόσοβο 25-23, Βέλγιο - Ελλάδα 27-29

2η αγωνιστική: Ελλάδα - Τουρκία 24-20, Κόσοβο - Βέλγιο 28-28

3η αγωνιστική (5/1/2022): Τουρκία - Βέλγιο 30-25, Κόσοβο - Ελλάδα 20-21

4η αγωνιστική (8-9/1/2022): Βέλγιο - Τουρκία, Ελλάδα - Κόσοβο

5η αγωνιστική (12-13/1/2022): Κόσοβο - Τουρκία, Ελλάδα - Βέλγιο

6η αγωνιστική (15-16/1/2022): Βέλγιο - Κόσοβο, Τουρκία - Ελλάδα

Η βαθμολογία

1. Ελλάδα 6

2. Τουρκία 4

3. Βέλγιο 1

4. Κόσοβο 1

* Την πρόκριση στην επόμενη φάση θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα