Ο ΠΑΟΚ μαθαίνει την Τρίτη τον αντίπαλο για τους «16» του European Cup

Newsroom
Ο ΠΑΟΚ μαθαίνει την Τρίτη τον αντίπαλο για τους «16» του European Cup

bet365

Αύριο Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την φάση των «16» του European Cup με την EHF να ανακοινώνει τα δύο γκρουπ δυναμικότητας με τους Θεσσαλονικείς να είναι στο πρώτο.

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας τοποθέτησε τον ΠΑΟΚ η EHF ενόψει της κλήρωσης της φάσης των «16» του European Cup που θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη. Έτσι οι Θεσσαλονικείς θα πέσουν με μία ομάδα του 2ου γκρουπ και οι οποίες είναι οι εξής: SKA Μινσκ (Λευκορωσία), Κάρβινα (Τσεχία), Χάντμπολ Ες (Λουξεμβούργο), Φοκσάνι (Ρουμανία), Μινάουρ Μπάια Μάρε (Ρουμανία), SKIF Κράσνονταρ (Ρωσία), SGAU-Σάρατοφ (Ρωσία) και Αλίνγκσας (Σουηδία).

Όσον αφορά το πρώτο γκρουπ στο οποίο είναι και ο ΠΑΟΚ και δεν θα κληρωθεί μαζί τους, τον αποτελούν οι:Τάλεντ Πλζεν (Τσεχία), Ντράμεν (Νορβηγία), Νέρμπο (Νορβηγία), Ποταΐσα Τούρντα (Ρουμανία), Βίκτορ (Ρωσία), Ααράου (Ελβετία) και Σκόβντε (Σουηδία). Τα πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για το διήμερο 12-13 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς μια βδομάδα αργότερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα