ΑΕΚ - Πέλιστερ 27-30 : Πρώτη ήττα για την ΑΕΚ στο European League (vid)

ΑΕΚ - Πέλιστερ 27-30 : Πρώτη ήττα για την ΑΕΚ στο European League (vid)

Newsroom
ΑΕΚ - Πέλιστερ 27-30 : Πρώτη ήττα για την ΑΕΚ στο European League (vid)

bet365

Η ΑΕΚ ηττήθηκε (30-27) εντός έδρας στη Χαλκίδα από την Πέλιστερ (Βόρεια Μακεδονία) σ' αγώνα της 3ης ημέρας του 4ου ομίλου του EHF European League.

Την πρώτη της ήττα στο φετινό European League γνώρισε η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια ηττήθηκε με 30-27 από την Πέλιστερ (Βόρεια Μακεδονία) στον αγώνα της 3ης ημέρας του 4ου ομίλου που διεξήχθη στο κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα.

Η ΑΕΚ είχε ξεκινήσει με δυο νίκες (Ταταμπάνια, Νιμ) και στις 23 Νοεμβρίου θα παίξει με την Σπόρτινγκ στη Λισσαβόνα.

Από την άλλη η ομάδα από τη Βόρεια Μακεδονία μετά από μια ισοπαλία και μια ήττα πέτυχε την "παρθενική" νίκη της στον όμιλο.

O αγώνας

Η Πέλιστερ ξεκίνησε με προβάδισμα 4-1 με 3 σερί γκολ και η ΑΕΚ θα μειώσει σε 4-3 με τον Τζηρά να σκοράρει δις. Η Πέλιστερ εκμεταλλεύτηκε τον κενό χώρο που βρήκε και με δυο σερί τριών και τεσσάρων τερμάτων, πήρε διαφορά 5 γκολ(11-16).

Η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε πριν λήξει το ημίχρονο ήταν να πετύχει δυο γκολ με τους Μυλωνά και Παπαδιονυσίου και να μειώσει σε 13-16.

Η ΑΕΚ δεν είχε αντίδραση ούτε στο β' μέρος και κυνηγούσε στο σκορ χωρίς να μπορέσει να το ανατρέψει.

Για την ΑΕΚ από 6 γκολ πέτυχαν οι Τζηράς,Μυλωνάς ενώ πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Πέριτς με 8 τέρματα. Στο 22' τραυματίστηκε στο μηρό ο Φλορίδο Μόγια και αποχώρησε.

H Ένωση είχε 4 χαμένα πέναλτι και τον Χιμένεθ Πλάθα σε κακή ημέρα αφού έμεινε στο μηδέν.

Δημητρούλιας: «Η Πέλιστερ είχε τις απαντήσεις»

Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας είπε μετά από το παιχνίδι: «Αξίζουν συγχαρητήρια στην Πέλιστερ για το παιχνίδι που έκανε. Προσπαθουσαμε συνεχώς να βρούμε λύσεις, αλλά η Πέλιστερ είχε τις απαντήσεις. Εμείς ξεκινήσαμε με λάθη, ξέραμε όμως πως να παίξουμε, αλλά η αντίπαλος μας έβρισκε συνεχώς τους τρόπους να σκοράρει.

Δεχτήκαμε περισσότερα τέρματα από όσα δεχόμαστε συνήθως. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, μαχόμαστε, έχουμε καταφέρει πολλά και θα συνεχίσουμε για να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες του κλαμπ. Ο τραυματισμός του Μόγια είναι στον μηρό. Τον στερηθήκαμε σήμερα, αλλά νομίζω ότι δεν θα μείνει έξω περισσότερο από μια εβδομάδα».

Τα πεντάλεπτα: 2-4, 4-9, 6-11, 10-12, 11-14, 13-16 (ημχ), 15-18, 17-20, 19-25, 21-26, 23-28, 27-30

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Αραμπατζής 3, Μπριάτκα, Τζηράς 6, Νικολαϊδης, Άντζελιτς, Μυλωνάς 6, Ηλιόπουλος, Μπουκοβίνας, Χιμένεθ, Φλορίδο 2, Κοτσιώνης 1, Παπαδιονυσίου 2, Ουγκάλντε 3, Μπετζιλαλί, Καλόμοιρος 2, Μπεριά 2.

ΠΕΛΙΣΤΕΡ (Μπάμπιτς): Μαράς, Ολιέφσκι 2, Μαρκόφσκι 1, Ματζόφσκι 1, Μαντάλινιτς 3, Σέκελι, Τανκόφσκι, Πέριτς 8, Κοστέσκι 1, Κουκόσκι, Βελκόφσκι 1, Μπόζιτς 3, Γκραντζάν 2, Ομπράντοβιτς 2, Ταμποάντα 6, Κίζιτς.

Διαιτητές: Πισόν-Ρεβερέ (Γαλλία), Παρατηρητής: Παβίσεβιτς (Μαυροβούνιο), Δίλεπτα: 3-3, Πέναλτι: 2/6-5/5

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα