Γυμναστική: Πλησίασε την υπέρβαση ο Γράψας στο Παγκόσμιο κύπελλο του Σανταρέμ

marios_grapsas_world_cup

bet365

Το παγκόσμιο κύπελλο αποτέλεσε καλό τεστ για τον Μάριο Γράψα και την Λίλα Κασάπογλου εν όψει του προ-Ολυμπιακού τουρνουά τραμπολίνου που πλησιάζει.

Τη 14η θέση με 56.760 βαθμούς κατέλαβε ο Μάριος Γράψας στον ημιτελικό του ατομικού τραμπολίνο ανδρών, στο παγκόσμιο κύπελλο της πορτογαλικής πόλης Σανταρέμ, ολοκληρώνοντας με επιτυχημένο τρόπο την συμμετοχή του στη διοργάνωση, καθώς πλησίασε στην υπέρβαση και έμεινε έναν βαθμό μακριά από την οκτάδα των φιναλίστ.

Στον προκριματικό του Σαββάτου (01/07), ο Έλληνας πρωταθλητής είχε κερδίσει τη 12η θέση με 58.520 βαθμούς.

Ωστόσο, η Λίλα Κασάπογλου δεν είχε την τύχη με το μέρος της στις γυναίκες νμαφού οι 51.220 βαθμοί που συγκέντρωσε την έφεραν στην 26η θέση, μόλις 0.150 β. πίσω από την τελευταία προνομιούχο θέση του Top24.

Τόσο για τον Γράψα όσο και για την Ελληνίδα εκπρόσωπο στο τραμπολίνο γυναικών Λίλα Κασάπογλου, η διοργάνωση του Σανταρέμ αποτέλεσε ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας πριν από το πρώτο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο κύπελλο της χρονιάς που θα ακολουθήσει στην Κοΐμπρα, επίσης επί πορτογαλικού εδάφους (7-8 Ιουλίου). Παρούσα στον προσεχή αγώνα θα είναι και η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου στο μη Ολυμπιακό αγώνισμα του ακροβατικού διαδρόμου, συνοδευόμενη από τον προπονητή της Απόστολο Σταυριανίδη.

@Photo credits: ego-gymnastics

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα