Ο Πετρούνιας ξανά «χρυσός» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κότμπους

Newsroom
Ο Πετρούνιας ξανά «χρυσός» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κότμπους

bet365

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με άλλο ένα άρτιο πρόγραμμα, πρόσθεσε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο σε αγώνα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

O Λευτέρης Πετρούνιας για άλλη μία φορά απέδειξε πως είναι το απόλυτο αφεντικό στους κρίκους.

Πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό πρόγραμμα, κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου στο Κότμπους της Γερμανίας και συγκέντρωσε πολύτιμους βαθμούς στον δρόμο για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο κάτοχος δύο μεταλλίων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, συγκέντρωσε για το πρόγραμμά του (βαθμός δυσκολίας 6.3) 14.966 βαθμούς και πήρε άνετα ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο.

Το αργυρό πήγε στον Ιρανό Κοχανί με 14.766, ενώ τρίτος ακολούθησε ο Αβετισιάν από την Αρμενία με 14.533 βαθμούς. Η αξία του χρυσού του Πετρούνια φαίνεται και από το ότι εκτέλεσε το δυσκολότερο πρόγραμμα από τους 8 φιναλίστ.

Χάρη στην επιτυχία αυτή, που του δίνει 30 πόντους στην ετήσια παγκόσμια κατάταξη των κρίκων, ο Πετρούνιας ουσιαστικά εξασφάλισε από τώρα το δικαίωμα συμμετοχής στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αμβέρσας (30 Σεπτεμβρίου – 8 Οκτωβρίου), στο οποίο θα έχει την πρώτη του ευκαιρία για να κερδίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, εφόσον κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο αγαπημένο του όργανο.

 

Τελευταία Νέα