Γυμναστική: Πέμπτη θέση στον κόσμο για τους Γραψά και Σαββίδη στο τραμπολίνο

Newsroom
Γυμναστική: Πέμπτη θέση στον κόσμο για τους Γραψά και Σαββίδη στο τραμπολίνο

bet365

Εξαιρετική εμφάνιση και 5η θέση για τους Γράψα και Σαββίδη στον τελικό του συγχρονισμένου, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο.

Με τους Μάριο Γράψα και Νίκο Σαββίδη να κατακτούν την 5η θέση στον τελικό του συγχρονισμένου ανδρών ολοκληρώθηκε στην Σόφια το παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο, το οποίο συνοδεύτηκε από πρωτοφανή επιτεύγματα για την ελληνική ομάδα.

Οι Γράψας και Σαββίδης συγκέντρωσαν 48,660 βαθμούς στον τελικό του συγχρονισμένου τραμπολίνο ανδρών, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή τους στο αγώνισμα και τερματίζοντας 5οι στον κόσμο, αφού είχε προηγηθεί η 16η θέση στον προκριματικό και η 8η στον ημιτελικό.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη διεθνή διάκριση μέσα στο 2022 για το ελληνικό δίδυμο, που είχε κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στο αντίστοιχο αγώνισμα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του περασμένου Ιουνίου στο Ρίμινι της Ιταλίας, επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού τραμπολίνο.

Τα μετάλλια στο συγχρονισμένο ανδρών κατέκτησαν στην Σόφια κατά σειρά οι Γερμανοί Φάμπιαν Φόγκελ / Ματίας Φλάιντερερ (50,950 β.), οι Πορτογάλοι Ντιόγκο Αμπρέου / Πέντρο Φερέιρα (50,900 β.) και οι Γάλλοι Φλορεστάν Ριού / Πιέρ Γκουζού (49,830 β.).

 

Τελευταία Νέα