Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής: Μακριά από τη διάκριση οι Έλληνες γυμναστές

Newsroom
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής: Μακριά από τη διάκριση οι Έλληνες γυμναστές

bet365

Μακριά από την τροχιά διάκρισης έμειναν οι τέσσερις Έλληνες γυμναστές στα προκριματικά των οργάνων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Λίβερπουλ.

Με τη συμμετοχή τεσσάρων Ελλήνων αθλητών στους προκριματικούς των οργάνων, στην κατηγορία ανδρών, συνεχίστηκε τη Δευτέρα (31/10) το παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν στον 4ο από τους έξι προκριματικούς ομίλους των ανδρών ο Στέφανος Τσολακίδης (13,566 β. στο δίζυγο), ο Νίκος Ηλιόπουλος (13,400 β. στο δίζυγο και 12,733 β. στο μονόζυγο), ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (13,033 β. στους κρίκους) και ο Σταύρος Γκίνης (12.066 β. στους κρίκους), που έδειξαν καλά στοιχεία ως επί το πλείστον, αλλά οι βαθμολογίες τους δεν αποδείχθηκαν αρκετές ώστε να τους βάλουν σε τροχιά διάκρισης.

Την ελληνική παρουσία στους προκριματικούς της διοργάνωσης της Δευτέρας θα ολοκληρώσει ο Απόστολος Κανέλλος, ο οποίος έχει κληρωθεί να πάρει μέρος στον 6ο και τελευταίο όμιλο (23:00 – 00:50 ώρα Ελλάδας) και θα εκτελέσει προγράμματα και στα έξι όργανα του σύνθετου ατομικού (έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι, άλμα, δίζυγο, μονόζυγο).


 

Τελευταία Νέα