Ενόργανη Γυμναστική: Καλή αρχή η Λύτρα στο Πέζαρο

Newsroom
Ενόργανη Γυμναστική: Καλή αρχή η Λύτρα στο Πέζαρο

bet365

Η Παναγιώτα Λύτρα άρχισε πολύ καλά την παρουσία της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενόργανης γυμναστικής στο Πέζαρο.

Εξαιρετική παρουσία είχε η Παναγιώτα Λύτρα στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου ρυθμικής γυμναστικής στο Πέζαρο, που περιλάμβανε προγράμματα με στεφάνι και με μπάλα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του ατομικού κατέκτησε την 4η θέση στον προκριματικό του στεφανιού με 30,450 βαθμούς και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (05/06), ενώ στον αντίστοιχο προκριματικό της μπάλας κατετάγη 10η με 29,050 βαθμούς, μένοντας για λίγο εκτός προνομιούχου οκτάδας.

Στο σύνθετο ατομικό η Λύτρα βρίσκεται μέχρι στιγμής πολύ ψηλά, στην 6η θέση με 59,500 βαθμούς ως προσωρινό άθροισμα, ενώ απομένει η διεξαγωγή των υπόλοιπων δύο οργάνων.

Μορφούλα Ντώνα.
Η Παναγιώτα Λύτρα με την προπονήτριά της, Μορφούλα Ντώνα.

Το Σάββατο (04/06), οι αθλήτριες θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στις κορύνες και κορδέλα, για να προκύψει η οριστική κατάταξη στο σύνθετο ατομικό, καθώς και οι φιναλίστ στους συγκεκριμένους τελικούς οργάνων της Κυριακής (05/06).

Το παγκόσμιο κύπελλο του Πέζαρο, στο οποίο συμμετέχουν 42 αθλήτριες του ατομικού από 30 χώρες καθώς και 14 ομάδες ανσάμπλ, αποτελεί για τις Ελληνίδες εκπροσώπους το τελευταίο τεστ πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες στο Ισραήλ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα