Ρυθμική Γυμναστική: Γιορτάζει στη Χαλκίδα με το «Irini Cup»

Newsroom
Ρυθμική Γυμναστική: Γιορτάζει στη Χαλκίδα με το «Irini Cup»

bet365

Η ρυθμική γυμναστική έχει την τιμητική της στα Χαλκίδα με το διεθνές μίτινγκ «Irini Cup», που διοργανώνει στην ιδιαίτερη πατρίδα της η Ειρήνη Αϊνδιλή.

Στη Χαλκίδα συγκεντρώνονται τα βλέμματα της ρυθμικής γυμναστικής, καθώς από την Πέμπτη (12/5) έως την Κυριακή (15/5) διεξάγεται, για τρίτη χρονιά, το επιτυχημένο Διεθνές Meeting Ρυθμικής Γυμναστικής «Irini Cup».


Στη μεγάλη διοργάνωση μετέχουν μεγάλα ονόματα του αθλήματος από τέσσερις χώρες, που θα πλαισιώσουν Ελληνίδες αθλήτριες 66 σωματείων από όλη την Ελλάδα. Η ρυθμική γυμναστική προχωρώντας στον δρόμο των επιτυχιών, μετά τα μετάλλια στα Παγκόσμια Κύπελλα της Αθήνας και της Σόφιας, δίνει νέο ραντεβού στη Χαλκίδα και το Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου, «Τάσος Καμπούρης». Στο ταπί θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους αθλήτριες από την Λιθουανία, την Τσεχία, το Βέλγιο και την Κύπρο, ανταγωνιζόμενες τις Ελληνίδες μπροστά στο κοινό που αναμένεται να κατακλύσει στο Γυμναστήριο.

Η ιδρύτρια του Α.Σ. Χαλκίδας που διοργανώνει τον αγώνα, ολυμπιονίκης και Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Ειρήνη Αϊνδιλή δηλώνει: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που εδώ, στον τόπο μου, την Χαλκίδα πραγματοποιείται αυτός ο διεθνής αγώνας. Είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός το οποίο εκτός από το αγωνιστικό ενδιαφέρον δίνει ώθηση και στον αθλητικό τουρισμό, καθώς θα επισκεφθούν την περιοχή μας αποστολές τεσσάρων χωρών.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Χαλκιδέων για την υποστήριξη στη διοργάνωση, αλλά και τα σωματεία, τις προπονήτριες και τις αθλήτριες που στέκονται στο πλευρό μας. Όλοι μας χαιρόμαστε που μετά την δύσκολη περίοδο του κορονοϊού, έχει επανέλθει δυναμικά το άθλημα με διακρίσεις και επιτυχίες, αλλά και που μας δίνεται και πάλι η δυνατότητα της διοργάνωσης του Irini Cup».

ΑΪΝΔΙΛΗ

Τους αγώνες, που τελούν με την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας συνδιοργανώνουν ο Α.Σ. ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Η καρδιά της Ρυθμικής Γυμναστικής χτυπάει στη Χαλκίδα προσφέροντας θέαμα αλλά και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, εκτοξεύοντας την πορεία του αθλήματος των επιτυχιών !

 

Τελευταία Νέα