Η ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading ευχαριστεί τον Αυγενάκη

Newsroom
Η ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading ευχαριστεί τον Αυγενάκη

bet365

Ευχαριστήρια ανακοίνωση υπήρξε από την ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την προκαταβολή 31 εκατ. στον ερασιτεχνικό αθλητισμό από την Πολιτεία.

Η σχετική ανακοίνωση:

Τη διαφανή και άμεση οικονομική ενίσχυση από την πολιτεία, των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων συμπεριλαμβανομένων και των σωματείων-μελών του Cheerleading, χαιρετίζει με ανακοίνωση της, η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading. Πρόκειται για μία σημαντική πράξη στήριξης της βάσης του αθλητικού οικοδομήματος, των παιδιών μας, από την Κυβέρνηση και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που δοκιμάστηκε τα δύο τελευταία χρόνια, εξαιτίας της πανδημίας.

Η χρηματοδότηση των ερασιτεχνικών σωματείων, υλοποιείται με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β’ 6056, 21/12/2021) του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Θεόδωρου Σκυλακάκη, του Υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεζυρόπουλου, και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ευχαριστούμε θερμά τους αρμόδιους Υπουργούς και ιδιαίτερα τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς από τον νέο τρόπο φορολόγησης του στοιχήματος, ενισχύεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός της Ελλάδας, με το ποσό των 31.000.000 ευρώ, δημιουργώντας ένα νέο αισιόδοξο και πολλά υποσχόμενο μέλλον, για προπονητές, αθλητές και για όλους όσοι υπηρετούν με συνέπεια τον αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading Μιχάλης Φουντεδάκης, επισήμανε τα εξής: «Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα ενίσχυσης και εξέλιξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, για άλλη μια φορά, απέδειξε πόσο σημαντική θεωρεί την προσπάθεια που καταβάλλουν τα αθλητικά σωματεία, για να κρατήσουν τα Ελληνόπουλα στον αθλητισμό, ειδικά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε εν μέσω της COVID-19. Το Cheerleading το οποίο είναι πλέον Ολυμπιακό άθλημα, κερδίζει συνεχώς έδαφος στην Ελλάδα και ήδη μετρά δεκάδες διεθνείς και ευρωπαϊκές διακρίσεις και αυτή η χρηματική ενίσχυση από την Πολιτεία θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τα σωματεία στην ανάπτυξη του ξεχωριστού αυτού αθλήματος που έχει αγαπηθεί από εκατοντάδες παιδιά σε όλη τη χώρα».

Με εκτίμηση, ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΟΤ-ΑΟΧ

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα