Η Βασιλική Τσαβδαρίδου διαψεύδει τον Πετρούνια: «Οι καταγγελίες που αφορούν την ενόργανη είναι περιστατικά σωματικής βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης»

Newsroom
Η Βασιλική Τσαβδαρίδου διαψεύδει τον Πετρούνια: «Οι καταγγελίες που αφορούν την ενόργανη είναι περιστατικά σωματικής βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης»

bet365

Η αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Τσαβδαρίδου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή διέψευσε ουσιαστικά όσα είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας στην εμφάνισή του σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο της ενόργανης.

Ο Ολυμπιονίκης στους κρίκους ζήτησε συγγνώμη από τους Έλληνες για την αρχική του τοποθέτηση σχετικά με το #metoo και θέλοντας να δώσεις διευκρινίσεις, είπε ότι αναφέρθηκε σε περιστατικά καταγγελιών στην ενόργανη που αφορούν ψυχολογική βία.

Συγκεκριμένα είπε ότι: «αυτό που απάντησα και εκεί είναι το λάθος μου που δεν το διευκρίνισα, είχε να κάνει με κάποιες καταγγελίες που έγιναν στην ενόργανη γυμναστική για ψυχολογική βία».

Η κυρία Τσαβδαρίδου, μία από τις αθλήτριες που κατήγγειλαν μέσω επιστολής στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, περιστατικά βίας στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό» του ANT1 διέψευσε τον Έλληνα πρωταθλητή διευκρινίζοντας ότι οι καταγγελίες που αφορούν την ενόργανη γυμναστική είναι για περιστατικά σωματικής βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Αναλυτικά ανέφερε: «Ο Λευτέρης ανακάλεσε και ζήτησε συγγνώμη. Τελικά είπε ότι αναφέρθηκε στα περιστατικά που ξέρει στη γυμναστική και πρόκειται για ψυχολογική βία. Δεν μιλάμε για περιστατικά ψυχολογικής βίας. Είδα τη δήλωσή του στο δελτίο του ΑΝΤ1. Δυστυχώς οι καταγγελίες που αφορούν την ενόργανη αφορούν περιστατικά σωματικής βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Εγώ προσωπικά έχω υποστεί σωματική και λεκτική βία από προπονήτρια. Ήμασταν παιδάκια. Εμείς δεν τα λέγαμε στους γονείς μας γιατί φοβόμασταν την αντίδραση του προπονητή αλλά και τη θέση μας μέσα στην ομάδα. Αυτό που μαθαίνεις είναι να ακούς τον προπονητή ό,τι κι αν κάνει. Δεν είναι ευθύνη ενός παιδιού ο τρόπος που φέρεται ο προπονητής του. Όλα μάλιστα γίνονταν σε δημόσια θέα γιατί τα προπονητήρια δεν ήταν personal training».

 

Τελευταία Νέα