Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής η Δερβίση

Newsroom
Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής η Δερβίση

bet365

Η Μαρία Δερβίση θα είναι η αθλήτρια που θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής της Κιτακιουσού, στην Ιαπωνία, από τις 27 έως τις 31 Οκτωβρίου.

Η 19χρονη Μαρία Δερβίση, η οποία πρόκειται να συμμετάσχει για δεύτερη φορά ως μέλος της Εθνικής γυναικών σ’ ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα, επελέγη έπειτα από την ολοκλήρωση της εσωτερικής διαδικασίας επιλογής, με σχετική απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής Γυμναστικής της Ε.Γ.Ο..

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας θα αποτελέσει τυπικά την πρώτη μεγάλη διοργάνωση του νέου Ολυμπιακού κύκλου, αλλά ουσιαστικά την τελευταία που θα διεξαχθεί με τον Κώδικα Βαθμολογίας 2016-2021, καθώς από την ερχόμενη χρονιά θα τεθεί σε ισχύ ο αντίστοιχος Κώδικας Βαθμολογίας της περιόδου 2022-2024 και θα ξεκινήσει η νέα πορεία των Εθνικών ομάδων με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: ΕΓΟ

Τελευταία Νέα