POWERSPIN: Πώς παίζεται το νέο παιχνίδι του ΟΠΑΠ

Gazzetta team
POWERSPIN: Πώς παίζεται το νέο παιχνίδι του ΟΠΑΠ

bet365

«Γυρίζει και ο τυχερός κερδίζει!».

Με αυτό το σλόγκαν συστήνεται στους πελάτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ το νέο παιχνίδι POWERSPIN, το οποίο προστέθηκε πρόσφατα στη γκάμα των παιχνιδιών της εταιρείας.

O εικονικός τροχός POWERSPIN, που μοιάζει με μια μοντέρνα εκδοχή του τροχού της τύχης, προσφέρει μια νέα εμπειρία διασκέδασης και έχει κατορθώσει, ήδη, να κεντρίσει το ενδιαφέρον των παικτών. Για να κερδίσουν, αυτό που έχουν να κάνουν είναι να προβλέψουν σωστά πού θα σταματήσει ο τροχός.

Όπως παρουσιάζεται στο site του ΟΠΑΠ, ο τροχός POWERSPIN αποτελείται από 27 σημεία, μεταξύ των οποίων 24 αριθμοί, από το 1 έως το 24 χωρισμένοι σε τρεις ίσες χρωματικές ζώνες (κόκκινη, πράσινη, μπλε), καθώς και τρία ίδια σύμβολα.

Κάθε τέσσερα λεπτά, ο τροχός περιστρέφεται και κληρώνει έναν αριθμό ή σύμβολο, δηλαδή το νικητήριο αποτέλεσμα, το οποίο ορίζει ο σταθερός δείκτης.

Οι παίκτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικά διαμορφωμένο δελτίο POWERSPIN, που είναι διαθέσιμο στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, επιλέγοντας το σημείο όπου πιστεύουν ότι θα σταματήσει ο τροχός. Έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με αριθμό, σύμβολο ή/και ζώνη, με διαφορετικές αποδόσεις για κάθε τύπο παιχνιδιού. Αν η πρόβλεψή τους είναι σωστή τότε κερδίζουν το ποσό που προκύπτει σύμφωνα με τον Πίνακα Αποδόσεων.

Σε κάθε περιστροφή του POWERSPIN, το αποτέλεσμα προβάλλεται ταυτόχρονα σε όλο το δίκτυο του ΟΠΑΠ σε ειδικά διαμορφωμένες οθόνες.

 

Τελευταία Νέα