ΠΣΑΠ: «Second arm, second life» (vid)

Gazzetta team
ΠΣΑΠ: «Second arm, second life» (vid)

bet365

Για άλλη μια φορά ο ΠΣΑΠ δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και στέκεται δίπλα στον Χουράμ ο οποίος έχει χάσει το δεξί του χέρι και κάνει προσπάθεια για να συγκεντρώσει τα λεφτά που χρειάζονται για τεχνητό μέλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

Ο Χουράμ είναι ένας νέος άνθρωπος, μόλις 26 ετών, που ήρθε στη χώρα μας αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.

Πριν από 10 χρόνια έχασε το δεξί του χέρι σε ατύχημα και στο Πακιστάν τα άτομα με αναπηρία αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα διαβίωσης, καθώς δυσκολεύονται να βρουν εργασία και να ζήσουν αξιοπρεπώς λόγω των διακρίσεων που υφίστανται. Υπό αυτές τις συνθήκες αποφάσισε να φύγει.

Μένει στη Θεσσαλονίκη, πηγαίνει σε εσπερινό σχολείο, μαθαίνει ελληνικά, συμμετέχει στις εθελοντικές δράσεις του Oικόπολις και της Οικολογικής Κίνησης και σταδιακά εντάσσεται στο κοινωνικό μας σύνολο. Τώρα ήρθε η στιγμή να τον βοηθήσουμε.

Ως αιτών άσυλο θεωρείται ανασφάλιστος και το σύστημα υγείας του προσφέρει πρόσβαση μόνο για επείγουσες περιπτώσεις, για αυτό ξεκίνησε η καμπάνια «Second arm, second life/Νέο χέρι, νέα ζωή», που αποσκοπεί ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να του χορηγηθεί τεχνητό μέλος.

Το αξίζει και όλοι μαζί μπορούμε να του δώσουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΡΑΜ
Μέσω της crowdfunding καμπάνιας στο fundrazr
https://fundrazr.com/SecondArmSecondLife

Μέσω του paypal λογαριασμού της Οικολογικής Κίνησης Θεσσαλονίκης:
https://www.paypal.com/paypalme/ecologicalmovement
ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ “KHURAM”

Mέσω του λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ / NATIONAL BANK OF GREECE
IBAN: GR5801102170000021748006802
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ECOLOGICAL MOVEMENT OF THESSALONIKI
Swift code: ETHNGRAAXXX
ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ “KHURAM”

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED