ΑΕΚ – Ολυμπιακός και Super League Interwetten με 0% γκανιότα!

Gazzetta team
ΑΕΚ – Ολυμπιακός και Super League Interwetten με 0% γκανιότα!

bet365

H Super League για τη σεζόν 2020/21 ξεκίνησε, ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού ολοκληρώνει την περσινή και η Interwetten κάνει «εκκίνηση» στις διοργανώσεις με προσφορά 0% για το μεγάλο ντέρμπι, αλλά και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος!

Το Σαββατοκύριακο που ξεκίνησε περιλαμβάνει ένα τέλος και μια αρχή! Η μεγάλη «μάχη» της Ένωσης και των Πειραιωτών στον Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας απομένει ως η μοναδική υποχρέωση από την περσινή σεζόν για να ολοκληρωθεί αυτή κι επίσημα, ενώ την ίδια ώρα το πρωτάθλημα Ελλάδας συνεχίζει το πρόγραμμά του, μετά τα παιχνίδια της Παρασκευής στην πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Στο «κλίμα» μπαίνει και η Interwetten, που ξεκινάει τη σεζόν με μια μοναδική προσφορά, αφού θα έχει στη διάθεση των παικτών της παιχνίδια με 0% Γκανιότα! Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και βελτίωσης του προϊόντος και των υπηρεσιών της, η Interwetten κάνει αρχή στην προσφορά με 0% Γκανιότα με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε «κιτρινόμαυρους» και «ερυθρόλευκους».

Ακολούθως θα υπάρξουν σε συχνή βάση παιχνίδια χωρίς γκανιότα, κυρίως από τη Super League Interwetten, ενώ η προσφορά με τον καιρό θα επεκταθεί και σε αγώνες άλλων σημαντικών πρωταθλημάτων και διοργανώσεων.

Επίσης η Interwetten θα προσφέρει πολύ περισσότερα Ειδικά Στοιχήματα στη Super League Interwetten, ενώ οι αγορές των Ειδικών Στοιχημάτων έχουν εμπλουτιστεί σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους παίκτες να επιλέξουν από μία πληθώρα στοιχημάτων.

Τέλος, η λίστα με τα προσφερόμενα Live Streaming έχει μεγαλώσει και από αυτή τη σεζόν οι παίκτες της Interwetten θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ακόμα περισσότερα γεγονότα σε ζωντανή μετάδοση μέσα από την πλατφόρμα.

Το πρώτο «γεμάτο» Σαββατοκύριακο της σεζόν λοιπόν ξεκινάει και τόσο στη Super League Interwetten, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας οι προσφορές για να είναι η σέντρα ακόμα πιο ενδιαφέρουσα ξεκινάει χάρη στις μοναδικές προσφορές!

* Όσον αφορά τα παιχνίδια με 0% Γκανιότα, "* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις" και η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένες αγορές οι οποίες θα εμφανίζονται στο εκάστοτε παιχνίδι.
 

Τελευταία Νέα