Κορονοϊός: H συγκλονιστική ζωγραφιά Ιταλού πιτσιρικά με τη δική του Squadra Azzurra εναντίον του COVID-19

Γιάννης Σερέτης
Κορονοϊός: H συγκλονιστική ζωγραφιά Ιταλού πιτσιρικά με τη δική του Squadra Azzurra εναντίον του COVID-19

bet365

Η καταπληκτική στην απλότητά της ζωγραφιά ενός Ιταλού πιτσιρικά που κατάφερε να βάλει σε μια ενδεκάδα την «Εθνική Ιταλίας» όλων όσων συμμαχούν εναντίον του κορονοϊού δείχνει τι συμβαίνει στη γειτονική χώρα με μια άλλη ματιά…

Μερικές φορές ο ανθρώπονος νους δεν μπορεί να αγγίξει, δεν μπορεί να φανταστεί πώς λειτουργεί το μυαλό ενός παιδιού σε ειδικές και δύσκολες συνθήκες. Πώς «αντιδρά» απέναντι σε κάτι που δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ούτε το ίδιο ούτε κανείς άλλος στο περιβάλλον του.

Στην πλέον πολύπαθη λόγω κορονοϊού χώρα παγκοσμίως, η ζωγραφιά ενός πιτσιρικά που κατάφερε να δημιουργήσει τη δική του Squadra Azzurra εναντίον του COVID -19 μας βάζει στο δικό του μυαλό. Στο πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος τη δική του ομάδα, ποιους επιλέγει για συμπαίκτες του (μιας και ο ίδιος μπαίνει στη θέση του τερματοφύλακα, στην «εστία» δηλαδή) ποιος είναι ο «αντίπαλος». Όχι, δεν είναι ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Είναι μάχη. Μέσα από τα δικά του μάτια, όμως, αυτό το αγόρι μας δίνει τη δική του διάσταση, η οποία εδώ που τα λέμε δεν διαφέρει πολύ συγκριτικά με τις «αντίστοιχες» εθνικές ομάδες σε όλα τα κράτη της γης… Πάμε, λοιπόν, σε διάταξη 3-4-3!

Η ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ

1.Τερματοφύλακας: Εγώ, μένω σπίτι

2.Δεξί στόπερ: Τοπική αστυνομία

3.Κεντρικός στόπερ: Καραμπινιέρι

4.Αριστερός στόπερ: Εθνική αστυνομία

5.Αμυντικός χαφ: Στρατός

6.Κεντρικός χαφ: Φαρμακοποιοί

7.Δεξιός χαφ: Σούπερ μάρκετ

8.Αριστερός χαφ: Φορτηγατζήδες

9.Δεξιός εξτρέμ: Τεχνικοί ακτινολογίας

10.Σέντερ φορ: Ιατροί

11.Αριστερός επιθετικός: Νοσοκόμοι

 

Τελευταία Νέα