Σαπεκοένσε: Επιζών του δυστυχήματος ζητά αποζημίωση από την ομάδα

Gazzetta team
Σαπεκοένσε: Επιζών του δυστυχήματος ζητά αποζημίωση από την ομάδα

bet365

Ο Άλαν Ράσελ, ένας από τους τρείς επιζώντες του αεροπορικού δυστυχήματος της Σαπεκοένσε, κατέθεσε μήνυση εναντίον της ομάδας.
Ο επιζών του αεροπορικού δυστυχήματος, Άλαν Ράσελ, κατέθεσε μήνυση εναντίον της Σαπεκοένσε για ηθική βλάβη, απλήρωτους μισθούς, αλλά και καθυστερημένη καταβολή ασφάλιστρων από το 2016.«Το δυστύχημα έγινε το 2016 και οι οικογένειες έλαβαν πήραν χρήματα πέντε ημέρες αργότερα. Ο Άλαν τα πήρε το 2019. Δεν ήθελε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, αλλά τα τραύματα ήταν πολλά και άσχημα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε συμβιβασμό, αλλά δεν τα καταφέραμε» τονίζει ο δικηγόρος του Άλαν που ζητά 650.000 δολάρια. Ο Αλαν ήταν ένας από τους τρεις παίκτες του βραζιλιάνικου κλαμπ, που επιβίωσε από τη συντριβή που σκότωσε 71 άτομα στην Κολομβία, στις 28 Νοεμβρίου 2016.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED