Ινιέστα - Βίσελ Κόμπε: Επιστροφή μετά από τέσσερις μήνες και «ευτυχία» σαν να ξαναπαίζει στη Μασία (vid)

Gazzetta team
Ινιέστα - Βίσελ Κόμπε: Επιστροφή μετά από τέσσερις μήνες και «ευτυχία» σαν να ξαναπαίζει στη Μασία (vid)

bet365

Ο Αντρές Ινιέστα «διψάει» ακόμα για ποδόσφαιρο και η επιστροφή του στη δράση με τη Βίσελ Κόμπε μετά από τέσσερις μήνες αποχής λόγω τραυματισμού τον έκανε να νιώσει ξανά έφηβος.

Μπορεί να έλειπε από το προσκήνιο για αρκετούς μήνες όντας στα «πιτς», ο Αντρές Ινιέστα, όμως, συνεχίζει να παίζει μπάλα στα γήπεδα της Ιαπωνίας με τη φανέλα της Βίσελ Κόμπε. Και η Πρωτομαγιά αποδείχθηκε σημαδιακή για τον Ισπανό legend, ο οποίος έγραψε την πρώτη του συμμετοχή στο 2021 και τη νέα σεζόν, έχοντας ταλαιπωρηθεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες με τραυματισμό στον μηρό.

Ο προσεχώς 37χρονος μέσος έγινε αλλαγή στο 75’ του ματς της Βίσελ με τη Χιροσίμα και μετά το τέλος του αγώνα θέλησε να μοιραστεί την ευτυχία του που πάτησε ξανά χορτάρι, έχοντας νιώσει το ίδιο συναίσθημα που ένιωθε από και στα εφηβικά του χρόνια στη Μασία, την ακαδημία της Μπαρτσελόνα.

«Τι υπέροχη αίσθηση. Μετά από τέσσερις μεγάλους μήνες. Ήταν σαν να ήμουν ξανά 15 χρονών, τι αγωνία, τι ευτυχία! Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας»

 

Τελευταία Νέα