Τέσσερις μήνες μετά, υπάρχει ξανά Αργεντινός... Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα! (pics)

Gazzetta team
Τέσσερις μήνες μετά, υπάρχει ξανά Αργεντινός... Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα! (pics)

bet365

Ακριβώς τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο εξώγαμος γιος του, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Σινάγκρα, πήρε την αργεντίνικη υπηκοότητα, κάτι που «αποτελούσε όνειρο ζωής» - Άγαλμα του Ντιεγκίτο τον Ιούνιο έξω από το γήπεδο της Νάπολι.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την ζωή. Ακριβώς τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα (25/11), ένας άλλος Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο εξώγαμος γιος του Ντιεγκίτο από την περιπέτειά του με τη Ναπολιτάνα Κριστιάνα Σινάγκρα, πήρε την αργεντίνικη υπηκοότητα.

«Πάντα ήξερα ότι ήμουν 50% Ναπολιτάνος και 50% Αργεντινός. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, περίμενα αυτή την στιγμή όλη μου την ζωή» δήλωσε συγκινημένος ο 34χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πήρε την αργεντίνικη υπηκοότητα σε μια τελετή που έλαβε χώρα στο προξενείο της χώρας στην Ρώμη.

Στην εκδήλωση, εκτός από την Πρόξενο Άννα Τίτο, συμμετείχαν με τηλεδιάσκεψη ο Υπουργός Εσωτερικών της Αργεντινής Φελίπε Σόλα και ο Πρέσβης της Αργεντινής στην Ιταλία, Ρομπέρτο Καρλές, ο οποίος αποκάλυψε ότι τον Ιούνιο θα τοποθετηθεί άγαλμα προς τιμήν του Ντιεγκίτο έξω από το γήπεδο της Νάπολι, το οποίο φέρει πλέον το όνομά του.

Ο Μαραντόνα Τζούνιορ, ο οποίος δεν μπόρεσε λόγω κορονοϊού να βρεθεί στην κηδεία του πατέρα του, διαβάζει για να πάρει το δίπλωμα προπονητή UEFA B, θέλει να κάνει καριέρα στους πάγκους και, σχετικά, είπε ότι «όνειρό μου είναι να προπονήσω τη Νάπολι, αλλά για κάτι τέτοιο βεβαίως ο δρόμος είναι πολύ μακρύς».

Στη Νάπολη, λένε ότι ο Μαραντόνα υπήρξε ένας Ναπολιτάνος που γεννήθηκε στην Αργεντινή. Πλέον, υπάρχει ένας Μαραντόνα που είναι ένας Αργεντινός γεννημένος στη Νάπολη...

 

Τελευταία Νέα