Ινφαντίνο: «Όλα ανοιχτά για ένωση πρωταθλημάτων»!

Gazzetta team
Ινφαντίνο: «Όλα ανοιχτά για ένωση πρωταθλημάτων»!

bet365

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο είχε αναφέρει τον Δεκέμβριο του 2019 πως η FIFA είναι ανοιχτή σε κάθε κουβέντα και ιδέα για τη βελτίωση των πρωταθλημάτων του κόσμου.

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μιλώντας σε διαδικτυακό κονγκρέσκο τον Δεκέμβριο του 2019 είχε αναφερθεί στο θέμα που προέκυψε εκ νέου αναφορικά με τις συζητήσεις που έχουν σημειωθεί για πιθανότητα συγχώνευσης των πρωταθλημάτων των Ολλανδίας και Βελγίου.

«Τέτοιες κουβέντες γίνονται εδώ και 20 χρόνια, όμως η FIFA και η UEFA ήταν κάθετα αντίθετες μέχρι τώρα. Όμως, γιατί να μην επιτρέψουμε κάτι που θα είναι για το καλύτερο; Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε ιδέα και ενδεχόμενο ώστε να το συζητήσουμε.

Δεν είναι το θέμα να διατηρηθούν ορισμένοι σε μειονεκτική θέση, αλλά να γίνονται όλοι καλύτεροι. Και αυτό δεν αφορά μόνο την Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, όπως επίσης ίσως να χρειάζεται να γίνει και στην Αφρική. Έχω προτείνει κάτι αντίστοιχο για το ποδόσφαιρο της Αφρικής. Έχουμε πολλά να μελετήσουμε και να αναλύσουμε.

Ίσως τέτοια σενάρια να είναι η μοναδική διέξοδος από την κατάσταση που έχει επικρατήσει και να βοηθήσει όλες τις πλευρές. Η Premier League είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα και θέλει να παραμείνει έτσι για άλλα 100 χρόνια γιατί έχουν προσέξει και επενδύσει το προϊόν τους. Είναι λογικό όμως κι άλλες χώρες να θέλουν να βελτιωθούν σε αυτό το θέμα» ήταν τα λόγια του Ινφαντίνο.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα