Η αποδυναμωμένη Ουράβα

Book-nomikarios Book-nomikarios
Η αποδυναμωμένη Ουράβα

bet365

Μετά τη Μόντσα και τα 3/3 στοιχήματα στο ματς της Αλτάι, ο Book-nomikarios μας ταξιδεύει με διπλό στοίχημα στην Ιαπωνία.
ΟΥΡΑΒΑ ΡΕΝΤΣ - ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΦΡΟΝΤΑΛΕ

Περασμένα μεγαλεία για την Ουράβα Ρεντς. Φέτος πορεύεται στον πάγκο της με τον Ισπανό Rodríguez, πρώην κόουτς της Τοκουσίμα Βόρτις και παλαιότερα στην... Ταϋλάνδη. Αποχώρησαν απ' την περσινή ομάδα οι Βραζιλιάνοι Ewerton (χαφ, 29/2), Leonardo (στράικερ, 29/11), ενώ είχαν φύγει νωρίτερα στη σεζόν οι "πρώην" βασικοί Βραζιλιάνοι Fabricio (2/0) και Maurício (2/0) που τα προηγούμενα έτη έπαιζαν αρκετά. Δεν ανανέωσε και ο επιθετικός Martinus (23/4). Aπ' τους ντόπιους, παρελθόν αποτελούν οι Hashioka (αναντικατάστατος αμυντικός, 31/1), Nagasawa (βασικός χαφ, 27/0), Aoki (χρήσιμος χαφ, 21/0). Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο 35άχρονος πλέον στράικερ Koroki (30/10 πέρσι) που έχει 8 σερί σεζόν διψήφιο αριθμό τερμάτων ξεκίνησε τραυματίας και έχει παίξει μόνο 8 λεπτά στις πρώτες 5 αγωνιστικές ! Δηλώνεται αμφίβολος για σήμερα όπως και ο έτερος έμπειρος στράικερ Muto (28/2 πέρσι) που έχει παίξει 14 λεπτά σε 5 ματς ! Δεν έχει παίξει ακόμα ο Αυστραλός μπακ Deng (19/1 πέρσι). Για το 7ο σερί ματς σε λιγότερο από 1 μήνα έχει θέματα, διότι ο Abe είναι 39 ετών, ο Ugajin 32, ο Makino 33 και είναι κομβικοί παίχτες που λόγω απουσιών και απωλειών δεν έχει γίνει κανένα ροτέσιον.

Η Καβασάκι Φροντάλε κάνει φουλ ροτέσιον, αλλά επειδή ακολουθεί διακοπή, λογικά θα παρατάξει ό,τι καλύτερο με 2-3 αλλαγές φρεσκαρίσματος. Λογικά, όμως, όλοι είναι στην αποστολή.

H Oυράβα δεν βλέπεται στα πρώτα ματς. Πολλά αμυντικά λάθη, αφήνει πολλές ευκαιρίες, δεν έχει παίχτες με τρεξίματα στα χαφ, όλα εις βάρος της. Η Καβασάκι Φροντάλε είναι τρένο και από ατυχία δεν πέτυχε το απόλυτο των νικών στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων με τη Βίσελ Κόμπε.

ΙΑΠΩΝΙΑ J-LEAGUE : ΟΥΡΑΒΑ ΡΕΝΤΣ - ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΦΡΟΝΤΑΛΕ -> 2 (1.40)
ΙΑΠΩΝΙΑ J-LEAGUE : ΟΥΡΑΒΑ ΡΕΝΤΣ - ΚΑΒΑΣΑΚΙ ΦΡΟΝΤΑΛΕ -> OVER 2.5 GOALS (1.65)

ΥΓ. Όλες οι επιλογές του Book-nomikarios είναι διαθέσιμες σε μορφή συγκεκριμένων στοιχηματικών προτάσεων (ταμειακώς) στο www.bwm.gr ! Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email στο [email protected] ή στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).