Συγκινεί ο Ιγουαΐν: «Τρεις χαμένοι τελικοί, η μητέρα μου με καρκίνο και είμαι εδώ» (vid)

Gazzetta team
Συγκινεί ο Ιγουαΐν: «Τρεις χαμένοι τελικοί, η μητέρα μου με καρκίνο και είμαι εδώ» (vid)

bet365

O Γκονσάλο Ιγουαΐν συγκινεί μέσα από τη συνέντευξή του στο ESPN. Οι τρεις χαμένοι τελικοί, ο καρκίνος της μητέρας του και το δύσκολο διάστημα που άφησε πίσω του μένοντας δυνατός.

Έχει δεχθεί δριμύτατη κριτική τόσο στη Ρεάλ, τη Νάπολι και τη Γιουβέντους, όσο και στην εθνική Αργεντινής. Άκουσε πολλά και διάβασε περισσότερα για τα παραπανίσια κιλά του και τις χαμένες ευκαιρίες. Ο Γκονσάλο Ιγουαΐν όμως δεν το έβαλε κάτω.

Ο 33χρονος Αργεντινός επιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι μέσα από συνέντευξή του στο ESPN συγκινεί και αποκαλύπτει μια άλλη διάσταση του εαυτού του. Περιγράφει πώς δεν το έβαλε κάτω μετά τους τρεις χαμένους τελικούς με την «αλμπισελέστε» - Μουντιάλ και δύο Κόπα Αμέρικα - αλλά και τη μεγάλη περιπέτεια υγεία της μητέρας του με τον καρκίνο.

«Κάποια στιγμή που είπαν ότι κανείς δεν πρέπει να με κάνει να αμφιβάλλω για ό,τι έχω πετύχει. Το τήρησα. Σέβομαι τη δημιουργική κριτική. Δεν πρέπει, όμως να δίνεις πολλή σημασία στην κριτική σε ανθρώπους που το κάνουν για να σε υποτιμήσουν. Έχασα τρεις τελικούς με την εθνική, η μητέρα μου είχε καρκίνο και τον ίδιο χρόνο βγήκα πρώτος σκόρερ (38 γκολ σε 27 ματς). Η Νάπολι τότε με πούλησε αντί 90.000.000 ευρώ στη Γιουβέντους. Αν αυτό δεν δείχνει ότι ξεπερνάω τις αντιξοότητες, πείτε μου εσείς τι δείχνει», υποστήριξε ο Πιπίτα ενώ παράλληλα απέρριψε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αργεντινή για τη Ρίβερ:

«Δεν θα επιστρέψω στην Αργεντινή παρά την αγάπη και το σεβασμό που έχω για τη Ρίβερ. Είμαι 33 ετών, πήγα σε ηλικία 19 ετών στην Ισπανία και παίζω εδώ και 14 χρόνια σε υψηλό επίπεδο με τη μεγαλύτερη πίεση. Απολαμβάνω την εμπειρία σε ένα νέο πρωτάθλημα (MLS) αυτή τη στιγμή».

 

Τελευταία Νέα