ΠΑΟΚ: Προς ναυάγιο ο δανεισμός Ζαμπά στην Γκοϊανένσε

ΠΑΟΚ: Προς ναυάγιο ο δανεισμός Ζαμπά στην Γκοϊανένσε

ΠΑΟΚ: Προς ναυάγιο ο δανεισμός Ζαμπά στην Γκοϊανένσε

bet365

Ο Λέο Ζαμπά με την συμπεριφορά του βάζει εμπόδια στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του από τον ΠΑΟΚ στην Ατλέτικο Γκοϊανένσε και μάλλον οδεύουμε προς ναυάγιο του δανεισμού.

Για οριστικό ναυάγιο της συμφωνίας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ατλέτικο Γκοϊανένσε κάνουν λόγο την Τρίτη (16/3) δημοσιεύματα στη Βραζιλία, όπου στέκονται στην στάση του 22χρονου επιθετικού.

Η συμπεριφορά του Λέο Ζαμπά, ο οποίος στις αρχές του μήνα βρέθηκε στην Γκοϊάνια και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, αποτελεί τη βασική αιτία της μη συμφωνίας του με την Ατλέτικο.

Η βραζιλιάνικη ομάδα και ο ΠΑΟΚ είχαν έρθει σε συμφωνία για το καθεστώς ιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος του 2021, όμως λίγο πριν από τις υπογραφές ο Ζαμπά επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους κι επέστρεψε στο Σάο Πάολο, όπου διαμένει μαζί με την οικογένεια του.

Οι άνθρωποι της Ατλέτικο Γκοϊανένσε περίμεναν όλο αυτό το διάστημα τον Βραζιλιάνο επιθετικό να επιστρέψει και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ωστόσο ο Ζαμπά παραμένει άφαντος και ανένδοτος, όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ.

 

Τελευταία Νέα