Ινσούα: «Είχα αντίπαλο στην Ισπανία τον αδελφό μου, θέλαμε πολύ να γίνουμε συμπαίκτες»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ινσούα: «Είχα αντίπαλο στην Ισπανία τον αδελφό μου, θέλαμε πολύ να γίνουμε συμπαίκτες»

bet365

Ο Εμάνουελ Ινσούα μίλησε για τον δανεισμό του στην Αλδοσίβι, αλλά και τη συνύπαρξη του με τον αδελφό του Εμιλιάνο στον αργεντίνικο σύλλογο.

Ο 29χρονος αριστερός μπακ της ΑΕΚ παραχωρήθηκε πριν από περίπου 10 μέρες με την μορφή δανεισμού μέχρι τις 30 Ιουνίου στην ομάδα του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Γκάγκο.

O Εμάνουελ Ινσούα δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός πως θα αγωνίζεται στην ίδια ομάδα με τον μεγαλύτερο αδελφό του, Εμιλιάνο Ινσούα.

«Είχαμε παίξει μια φορά αντίπαλοι στην Ισπανία και είχαμε πει πως την επόμενη φορά θα θέλαμε να αγωνιστούμε ως συμπαίκτες. Από την στιγμή που ήρθε η ευκαιρία δεν δεν το πολυσκεφτήκαμε».

Ο Ινσούα, ο οποίος στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε για συμπαίκτη τον Φερνάντο Γκάγκο εκθείασε τον προπονητή της ομάδας του.

«Ήξερα πως σκέφτεται ο Γκάγκο, αλλά και τον τρόπο που βλέπει το ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής. Καταλαβαίνεις πως η ιδέα του είναι στο πως θα παίζει η ομάδα με την μπάλα στα πόδια. Νομίζω πως η ομάδα με βάση το πως συμπεριφέρεται στα αποδυτήρια, αλλά και στις προπονήσεις θα έχει προπονητή για πολλά χρόνια».

 

Τελευταία Νέα