Λούκε: «Έδωσαν στον Μαραντόνα μπύρα και μαριχουάνα»!

Gazzetta team
Λούκε: «Έδωσαν στον Μαραντόνα μπύρα και μαριχουάνα»!

bet365

Νέο αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο προσωπικός γιατρός του Ντιέκο Αρμάντο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, παραδέχεται ότι ένας εκ των υπευθύνων για την φροντίδα του Ντιεγκίτο, του έδινε μπύρα και μαριχουάνα για μην του... φορτώνεται.

Είναι όλο και πιο ξεκάθαρο ότι η φροντίδα του ασθενούς Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, τις ημέρες που προηγήθηκαν του θανάτου του (στις 25 του περασμένου Νοεμβρίου), δεν ήταν η κατάλληλη.

Σε ένα ακόμα αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο που διέρρευσε στα αργεντίνικα ΜΜΕ, ο νευροχειρούργος και προσωπικός γιατρός του Ντιεγκίτο, Λεοπόλδο Λούκε, παραδέχεται σε συνεργάτη του ότι ένας εκ των υπευθύνων για την φροντίδα του Αργεντινού θρύλου, για να τον... ξεφορτωθεί και να μην τον ενοχλεί, του έδωσε μπύρα και μαριχουάνα!

«Μου είπαν ότι ο Τσάρλι (σ.σ. ο... υπεύθυνος) είχε κανονίσει να μπει μια γυναίκα στο σπίτι το βράδυ. Τότε, για να ξεφορτωθεί τον Ντιέγκο, του έδωσε μπύρα και μαριχουάνα. Τον έκανε χίλια κομμάτια» ακούγεται να λέει ο Λούκε, προσθέτοντας πως «δεν αντέχω άλλο ο Τσάρλι να δίνει μαριχουάνα στον Ντιέγκο. Δεν ξέρω πως να τον σταματήσω».

Ο συνεργάτης του Λούκε, με τον οποίο γίνεται η συνομιλία, ήταν μέλος του ιατρικού τιμ που πρόσεχε (;) τον Μαραντόνα και του απαντάει ότι «απέκτησε την συνήθεια (σ.σ. ο Μαραντόνα) να καπνίζει κάθε μέρα. Ζητάει από τους άνδρες της ασφάλειας «φάσο». Τους λέει «φάσο». Τις προάλλες είπα στους άνδρες ασφαλείας», όταν σου λέει έτσι, άναψε του ένα πούρο».

Κλείνοντας, ο συνεργάτης του Λούκε του αποκαλύπτει ότι «βρήκα υπολείμματα τριμμένης μαριχουάνας παντού και μυρωδιά το σπίτι. Ο τύπος να φτιάχνεται στο μπάνιο και η Μονόνα (σ.σ. η ψυχίατρος Αγκουστίνα Κοσάκοφ) με τον υπεύθυνο ασφαλείας, ώστε να μην σηκωθεί ο Ντιέκο, δεν κοιμήθηκαν καθόλου. Εκείνοι δεν ήθελαν να κοιμηθούν μήπως και γίνει χαμός».

Την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατο του Μαραντόνα, οι τέσσερις εισαγγελείς θα συναντηθούν για να αποφασίσουν τυχόν κατηγορητήρια, με τον Λούκε και την Κοσάκοφ σε πρώτο πλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαραντόνα: Το τελευταίο βίντεο λίγο πριν πεθάνει (vid)

Γιατρός Μαραντόνα, την ώρα του θανάτου: «Θα χεστεί πεθαίνοντας ο χοντρός»! (audio)

Μαραντόνα: «Μπορούσε να είχε σωθεί», δήλωση-«βόμβα» από τον πρώην γιατρό του

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα