Πρίγιοβιτς: Παραμένει στην Ιτιχάντ μέχρι το καλοκαίρι!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Πρίγιοβιτς: Παραμένει στην Ιτιχάντ μέχρι το καλοκαίρι!

bet365

Το όνομα του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς μπορεί να επανήλθε στην επικαιρότητα για ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακό, ωστόσο όπως όλα συνηγορούν ο Σέρβος φορ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ιτιχάντ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Ανατροπή δεδομένων σε ότι αφορά το επόμενο βήμα στην καριέρα του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο 30χρονος φορ, ο οποίος συμπληρώνει δύο χρόνια παρουσίας στην Ιτιχάντ με ένα διάλειμμα σχεδόν 10 μηνών, όπου βρισκόταν στο Βελιγράδι έχει βρει ξανά τον ρυθμό του, ενώ την ίδια στιγμή ο σύλλογος της Τζέντα κατάφερε να ξεπεράσει την αγωνιστική κρίση που αντιμετώπιζε.

Η Ιτιχάντ έχει συμπληρώσει 14 ματς αήττητη, ενώ με μεγάλο πρωταγωνιστή του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Αραβικού Κυπέλλου Συλλόγων.

Παράλληλα, με αντεπίθεση διαρκείας έχει αναρριχηθεί στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Σαουδικής Αραβίας έχοντας διαφορά τεσσάρων βαθμών σε σχέση με την Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Πρίγιοβιτς έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στα τελευταία εφτά ματς προκρίνεται η ιδέα να συνεχιστεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Στην Ιτιχάντ μπορεί να υπήρξαν σκέψεις δανεισμού του Σέρβου στράικερ προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα από το συμβόλαιο του, ωστόσο το κλίμα φαίνεται να αλλάξει άρδην, αφού η παρουσία του «Πρίγιο» κρίνεται αναγκαία αναφορικά με την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Την ίδια στιγμή και ο έμπειρος στράικερ δείχνει αποφασισμένος να περιμένει για μερικούς μήνες ακόμη κερδίζοντας χρόνο, αλλά και σκοράροντας όσο πιο συχνά γίνεται προκειμένου να ανεβάσει εκ νέου τις ποδοσφαιρικές μετοχές του.

Ως εκ τούτου τα σενάρια επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν συγκεντρώνουν στην παρούσα φάση καμία πιθανότητα!

 

Τελευταία Νέα