Μασεράνο: Επιστρέφει στην εθνική Αργεντινής από νέο πόστο

Μασεράνο: Επιστρέφει στην εθνική Αργεντινής από νέο πόστο

Gazzetta team
Μασεράνο: Επιστρέφει στην εθνική Αργεντινής από νέο πόστο

bet365

Λιγότερο από δύο μήνες μετά την απόσυρσή του, ο ρέκορντμαν συμμετοχών της εθνική Αργεντινής, Χαβιέρ Μασεράνο, επιστρέφει για να αναλάβει υπεύθυνος σε νέο τεχνικό πόστο της Ομοσπονδίας.

Δύο χρόνια πέρασαν από το «αντίο» του Χαβιέρ Μασεράνο στην εθνική Αργεντινής. Η αρχηγική στόφα και η εμβληματική του παρουσία, όμως, δεν πρόκειται να λείπει από το εσωτερικό της Αλμπισελέστε, τώρα που έχει εγκαταλείψει οριστικά τα γήπεδα.

Ο ρέκορντμαν συμμετοχών της Αργεντινής επιστρέφει για να αναλάβει υπεύθυνος Μεθοδολογίας και Ανάπτυξης στην Ομοσπονδία, νεοσύστατο τμήμα που θα παρουσιαστεί τις επόμενες εβδομάδες, σχεδόν δύο μήνες μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση (16 Νοεμβρίου).

Την είδηση ανακοίνωσε η AFA στο twitter, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη συνάντηση του πρώην μέσου των Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ με τον πρόεδρο, Κλαούντιο Τάπια και τους άμεσους συνεργάτες που θα έχει στο πλευρό του: τον γυμναστή Πάμπλο Μπλάνκο, πρώην μέλος του σταφ επί Αλεχάντρο Σαμπέγια και τον προπονητή Όσκαρ Ερνάντες Ρομέρο.

 

Τελευταία Νέα