Όταν ο Πάολο Ρόσι χόρευε συρτάκι στην Αθήνα! (pics)

Γιάννης Γεωργόπουλος
Όταν ο Πάολο Ρόσι χόρευε συρτάκι στην Αθήνα! (pics)

bet365

Ο θρυλικός Πάολο Ρόσι ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην ετήσια γιορτή του ΠΣΑΠ τον Δεκέμβριο του 1999 με τον θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου να μην διστάζει να επιδείξει τις ικανότητες του και στο συρτάκι!

Ο Πάολο Ρόσι, ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου που οδήγησε την «Σκουάντρα Ατζούρα» στην κατάκτηση του Μουντιάλ το 1982 επισκέφθηκε την Αθήνα 17 χρόνια αργότερα ως επίσημος προσκεκλημένος του ΠΣΑΠ.

Ο Ιταλός άσος έδειξε να απολαμβάνει κάθε στιγμή στην ολιγοήμερη παρουσία του στην Αθήνα. Μάλιστα στο τραπέζι που έκανε προς τιμήν του ο ΠΣΑΠ, ο Πάολο Ρόσι εμφανώς ευδιάθετος το έριξε στον χορό.

Στην καθιερωμένη γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου για το 1999, στον παγκόσμιο πρωταθλητή και πρώτο σκόρερ με την Ιταλία δόθηκε τιμητική διάκριση, ενώ ο ίδιος απένειμε το βραβείο του πρώτου σκόρερ στον Ντέμη Νικολαίδη.

Εκείνη την χρονιά, ο Γρηγόρης Γεωργάτος ψηφίστηκε ως καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο Σίνιτσα Γκόγκιτς ως καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής, ο Ηλίας Ατματζίδης ως καλύτερος τερματοφύλακας, ο Νίκος Ιορδανίδης ως καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ως καλύτερος προπονητής και Γιώργος Δούρος ως καλύτερος διαιτητής.

 

Τελευταία Νέα