Αδερφός Μαραντόνα: «Δεν έπρεπε να αφήσουν τον Ντιέγκο να πεθάνει μόνος»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αδερφός Μαραντόνα: «Δεν έπρεπε να αφήσουν τον Ντιέγκο να πεθάνει μόνος»

bet365

Ο αδερφός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ούγκο εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τις συνθήκες θανάτου του «Πίμπε Ντ' Όρο» χαρακτηρίζοντας παράξενο το γεγονός πως ο γιατρός Λεοπόλδο Λούκε απέκρυψε το όνομα του Ντιέγκο Μαραντόνα όταν κάλεσε ασθενοφόρο.

Κραυγή αγωνίας από τον άλλοτε ποδοσφαιριστή των Άσκολι και Ράγιο Βαγιεκάνο, Ούγκο Μαραντόνα για τον θάνατο του κορυφαίου κατά πολλούς ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

«Ο μόνος που στάθηκε δίπλα του ήταν ο ανιψιός του, ο οποίος ήταν σαν γιος του Ντιέγκο. Η νοσοκομεία και ο γιατρός τον πλαισίωσαν, αλλά δεν ήθελε κανέναν στο δωμάτιο του.

Δεν ξέρω τι συνέβη και ελπίζω η ζωή του να μην κρίθηκε εκεί ή να έγινε κάποιο λάθος από την πλευρά των γιατρών. Τώρα διεξάγονται έρευνες τις οποίες έχουν αναλάβει οι δικηγόροι και η αστυνομία.

Είναι αλήθεια πως όσα λένε με πληγώνουν διπλά γιατί δεν άξιζε να μείνει μόνος μέχρι τέλους. Αυτό που μου φαίνεται παράξενο είναι πως κάλεσε το ασθενοφόρο δίχως να αναφερθεί το όνομα του αδερφού μου. Ούτε ο γιατρός, ούτε η νοσοκόμα το ανέφεραν».


Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED