Μαραντόνα: Έρευνα στο σπίτι και το ιατρείο του γιατρού του, υποψίες για αμέλεια!

Gazzetta team
Μαραντόνα: Έρευνα στο σπίτι και το ιατρείο του γιατρού του, υποψίες για αμέλεια!

bet365

Η Εισαγγελία έκανε έρευνα στο σπίτι και το ιατρείο του Λεοπόλδο Λούκε, του προσωπικού γιατρού του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, για τον οποίο προκύπτει ότι ΔΕΝ εγχείρησε αυτός τελικά τον Ντιεγκίτο.

Ένα τεράστιο πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο – σοκ του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Από την μια, η νοσοκόμα που βρήκε νεκρό τον Αργεντινό θρύλο, είχε υποστηρίξει αρχικά ότι, λίγες ώρες νωρίτερα, είχε προσπαθήσει να ελέγξει πίεση και παλμούς της καρδιάς του Μαραντόνα, αλλά αυτός αρνήθηκε.

Στη συνέχεια, όμως κατέθεσε (ενόρκως) δύο φορές ότι δεν μπήκε ποτέ στο δωμάτιο του Ντιεγκίτο, αφού θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερα να ξεκουραστεί. Και, όταν μπήκε στο δωμάτιο, ήταν πια αργά.

Την ίδια ώρα, οι τρεις κόρες του Μαραντόνα, Ντάλμα, Τζιανίνα και Χάνα, κατέθεσαν στις Αρχές και ζήτησαν να ερευνηθεί εξονυχιστικά ο γιατρός του πατέρα τους, Λεοπόλδο Λούκε, ο οποίος φερόταν να είναι και αυτός που έκανε την λεπτή επέμβαση στον εγκέφαλο, πριν από περίπου έναν μήνα.

Σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο, όμως, η οικογένεια του Ντιέγκο, η οποία αρχικά ήταν αντίθετη στην πραγματοποίηση της επέμβασης λόγω της εύθραυστης κατάστασης της υγείας του, συναίνεσε εντέλει, αλλά με τον όρο να μην την κάνει ο Λούκε, αλλά ένας άλλος νευροχειρούργος, ο Πάμπλο Ρουμπίνο!

Ο Λούκε, ο οποίος παρακολουθούσε τα τελευταία χρόνια τον Μαραντόνα, συνέθεσε τον ιατρικό του φάκελο και ήταν αυτός που έκανε την κλήση στα επείγοντα, κλήθηκε να καταθέσει στις Αρχές, ενώ ήδη έγινε ενδελεχή έρευνα στο σπίτι και το ιατρείο του.

Όπως διαρρέει, μάλιστα, προτού ο Λούκε υπογράψει το εξιτήριο του Ντιέγκο από το νοσοκομείο, η ψυχίατρος Αγκουστίνα Κοσάτσοφ και ο ψυχολόγος Κάρλος Ντίας του είχαν συστήσει να υπάρχει συνεχώς στο πλευρό του Μαραντόνα ένας νευρολόγος και ένας ακόμα γιατρός που θα τον παρακολουθούν, αλλά και ένα ασθενοφόρο με απινιδωτή έξω από το σπίτι. Τίποτα από αυτά, όμως, δεν υπήρχαν...

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED