Μαραντόνα: Σάλος για τους υπαλλήλους του γραφείου κηδειών που έβγαλαν σέλφι δίπλα στη σορό του (pic)

Gazzetta team
Μαραντόνα: Σάλος για τους υπαλλήλους του γραφείου κηδειών που έβγαλαν σέλφι δίπλα στη σορό του (pic)

bet365

Έντονες αντιδράσεις και γενική κατακραυγή έχει ξεσπάσει στο πρόσωπο τριών υπαλλήλων που έβγαλαν σέλφι δίπλα στη σορό του Ντιέγκο Μαραντόνα, κατά την προετοιμασία της κηδείας.

Την ώρα που εκατομμύρια κόσμος συρρέει στο τελευταίο «αντίο» στον Ντιέγκο Μαραντόνα, σάλος έχει ξεσπάσει με μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο twitter, στην οποία απεικονίζεται υπάλληλος του γραφείου κηδειών να ποζάρει δίπλα στη σορό του.

Ο Ντιέγκο Μολίνα, ένας εκ των εργαζομένων του «Funeraria Pinier», που ανέλαβε την κηδεία του «Θεού», είναι ο άνδρας που πόσταρε τη σκανδαλώδη σέλφι από την προετοιμασία της ταφής στο προφίλ του στο facebook, γεγονός που αναμενόμενα εξαγρίωσε τον κόσμο στα social media.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, δύο ακόμη υπάλληλοι ανέβασαν ανάλογη φωτογραφία, δίχως προς το παρόν να έχει εξακριβωθεί η ταυτότητά τους.

Την είδηση για τον Μολίνα έβγαλε στο φως ο γνωστός δικηγόρος, Ματίας Μόρλα, ενώ όσο αφορά τον εν λόγω υπάλληλο, απολύθηκε αμέσως από το γραφείο κηδειών και έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του Μαραντόνα.

Διαβάστε επίσης:

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED