Ανησυχία για Μαραντόνα, υποβάλλεται σε εγχείρηση στον εγκέφαλο

Gazzetta team
Ανησυχία για Μαραντόνα, υποβάλλεται σε εγχείρηση στον εγκέφαλο

bet365

Πολύ πιο σοβαρά είναι τα πράγματα στην υγεία του Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς οι ακτινογραφίες έδειξαν αιμάτωμα στον εγκέφαλό του και θα υποβληθεί άμεσα σε εγχείρηση.

Η είδηση της εισαγωγής του Ντιέγκο Μαραντόνα στο νοσοκομείο, δεν ανησύχησε τόσο σε πρώτο χρόνο, καθώς επρόκειτο για απλό check-up στο πλαίσιο της θεραπείας του για την αναιμία και την κατάθλιψη. Ωστόσο, το πόρισμα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ήταν τελικά πολύ πιο σοβαρό.

Όπως αναφέρει το «TyC Sports», εντοπίστηκε αιμάτωμα στον εγκέφαλο του Αργεντίνου θρύλου, ο οποίος λίγες μέρες πριν έκλεισε τα 60 του χρόνια και η κατάστασή του δεν χωράει καθυστέρηση. Συνεπώς, θα υποβληθεί σε εγχείρηση το βράδυ κιόλας (01:00 τα ξημερώματα Τετάρτης ώρα Ελλάδας) και οι σκέψεις των απανταχού φιλάθλων είναι, ασφαλώς, μαζί του.

Το αιμάτωμα βρίσκεται στο αριστερό μέρος του εγκεφάλου και εξ ορισμού πρόκειται για υπερσυσσώρευση αίματος ανάμεσα στον εγκέφαλο και το κρανίο. Η συχνότητα, μάλιστα, μιας τέτοιας επιπλοκής αγγίζει μόλις τα 2 με 5 άτομα ανά 100.000 τον χρόνο στην Αργεντινή.

 

Τελευταία Νέα