Δεν σηκώνει κεφάλι ο Ροναλντίνιο: Τώρα έχει κορονοϊό! (vid)

Gazzetta team
Δεν σηκώνει κεφάλι ο Ροναλντίνιο: Τώρα έχει κορονοϊό! (vid)

bet365

Δύο μήνες μετά την αποφυλάκισή του στην Παραγουάη και την επιστροφή στην Βραζιλία, ο Ροναλντίνιο ανακοίνωσε ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, αν και είναι ασυμπτωματικός και καλά στην υγεία του.

Πριν από δύο μήνες τελείωσε η (πολύ) δυσάρεστη περιπέτεια του Ροναλντίνιο στην Παραγουάη, όπου συνελήφθη για κατοχή πλαστού διαβατηρίου και έμεινε έξι μήνες, έναν εκ των οποίων μάλιστα σε φυλακή.

Ο Βραζιλιάνος άλλοτε σούπερ σταρ των Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα και Μίλαν, μεταξύ άλλων, προσπαθεί να επιστρέψει στην φυσιολογική ζωή (του), αλλά εδώ και λίγες ώρες έμαθε ότι τον... επισκέφτηκε ο κορονοϊός!

«Είμαι εδώ στο Μπέλο Οριζόντε από χθες (σ.σ. Σάββατο). Ήρθα να συμμετάσχω σε ένα event. Έκανα τις εξετάσεις και βγήκα θετικός στον Covid-19. Είμαι καλά, ασυμπτωματικός, αλλά θα πρέπει να αφήσουμε το event για αργότερα. Σύντομα θα είμαστε μαζί. Μια μεγάλη αγκαλιά!» εξήγησε μέσω βίντεο - ανάρτησης του ο 40χρονος «Ρόνι», ο οποίος θα πρέπει να παραμείνει σε καραντίνα στο Μπέλο Οριζόντε, όπου είχε μεταβεί για ένα event οργανωμένο από χορηγό του, μέχρι να βγει αρνητικός σε διαδοχικά τεστ.

 

Τελευταία Νέα