Τέλος από τη Φενέρμπαχτσε ο Γκάρι Ροντρίγκες, επιστρέφει στην Ιτιχάντ

Τέλος από τη Φενέρμπαχτσε ο Γκάρι Ροντρίγκες, επιστρέφει στην Ιτιχάντ

bet365

Παρελθόν από την Φενέρμπαχτσε αποτελεί ο Γκάρι Ροντρίγκες με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να ακολουθεί τον δρόμο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς επιστρέφοντας στην Ιτιχάντ.

Ο Ερόλ Μπουλούτ όπως είχε γράψει το gazzetta.gr δεν υπολόγιζε τον 29χρονο εξτρέμ στη Φενέρμπαχτσε με συνέπεια να διακοπεί ο δανεισμός του και να επιστρέψει στον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.

Η Ιτιχάντ είχε παραχωρήσει με διετή δανεισμό (μέχρι το καλοκαίρι του 2021) τον διεθνή με το Πράσινο Ακρωτήριο όμως το υψηλό συμβόλαιο του, αλλά και το γεγονός πως δεν βρισκόταν στα πλάνα του τουρκικού συλλόγου οδήγησαν στη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος βρέθηκε στο μεταγραφικό ραντάρ του Ολυμπιακού, αρχικά δεν ήθελε να επιστρέψει στην Ιτιχάντ κάνοντας το παν για να παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο μη έχοντας άλλη επιλογή αναγκάστηκε να ενδώσει στις πιέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ιτιχάντ έχει επανέλθει και ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος πέρασε αλλαγή στο πρώτο ματς της σεζόν κόντρα στην Αλ Ιτιφάκ (1-2).

 

Τελευταία Νέα