Ανακοίνωσε πως αποσύρεται και πάει για προπονητής ο Παναγιώτης Κονέ (pic)

Κώστας Τόπας
Ανακοίνωσε πως αποσύρεται και πάει για προπονητής ο Παναγιώτης Κονέ (pic)

bet365

Την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε σήμερα ο Παναιγώτης Κονέ σε ηλικία 33 ετών, επισημαίνοντας ότι η αγάπη του για τη μπάλα δεν πρόκειται να σταματήσει.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε την απόφασή του να βάλει τέλος στην αξιοσημείωτη καριέρα του, τονίζοντας πως θα συνεχίσει από άλλο πόστο την ενασχόλησή του με το άθλημα, αυτό της προπονητικής.

«Ολα ξεκίνησαν με την επιθυμία μου να γίνω ποδοσφαιριστής. Εχοντας καταφέρει πολλά και ξεπερνώντας πολλαπλά εμπόδια τα τελευταία 16 χρόνια αποφάσισα να ολοκληρώσω την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής. Ως ένα άτομο που ποτέ δεν σταματά να ονειρεύεται και να θέτει νέους στόχους, μαζί με το πάθος μου για αυτό το άθλημα είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπορώ να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο που δεν είναι άλλο από αυτό της προπονητικής.

Είμαι ευγνώμων για όλες τις αναμνήσεις, τα μαθήματα, τις νίκες και τις ήττες, τους τραυματισμούς, τους προπονητές, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους οπαδούς, τους φίλους, την οικογένεια και τις οργανώσεις, καθώς όλοι βοήθησαν να διαμορφώσω αυτό που είμαι σήμερα. Εργαστείτε σκληρά για όλα όσα κάνετε και μην χάσετε ποτέ την πίστη και τον στόχο σας».

Μάλιστα, ο Κονέ ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, λίγο μετά τη δημοσίευση του κειμένου για τους Ελληνες ελεύθερους ποδοσφαιριστές...

Κατά την ποδοσφαιρική του θητεία, αγωνίστηκε σε Μπολόνια, ΑΕΚ, Ηρακλή, Ουντινέζε, Μπρέσια, Γρανάδα, Φιορεντίνα και Γουέστερν Γιουνάιτεντ. Συνολικά, κατέγραψε 293 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 31 τέρματα και 13 ασίστ. Με την Ενωση, στις δύο θητείες μέτρησε 54 συμμετοχές 4 γκολ και 1 ασίστ, ενώ στέφθηκε και πρωταθλητής το 2018.

It all started with the desire to be a great soccer player.Having accomplished a lot and overcoming multiple obstacles over the past 16 years i have decided to end my playing carrier.As a person who never stops dreaming and setting new goals,together with my passion for this sport I am truly excited and honored to be able to start a new chapter which is none other than that of coaching.Grateful for all the memories,lessons,win & losses,injuries,coaches,staff,teammates,fans,friends,family and organizations as they all helped shape what i am today.Work hard on everything you do & never lose your faith & focus!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Kone (@panko33) στις

 

Τελευταία Νέα