Μέσι: Η Νιούελς κάνει έκκληση στον Αργεντινό για το... όνειρo!

Μέσι: Η Νιούελς κάνει έκκληση στον Αργεντινό για το... όνειρo!

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: Η Νιούελς κάνει έκκληση στον Αργεντινό για το... όνειρo!

bet365

Με το σήριαλ του μέλλοντος του Λιονέλ Μέσι να συνεχίζεται, στη Νιούελς διατηρούν κάποιες μικρές ελπίδες για τον μεγάλο επαναπατρισμό που θα προκαλέσει... σεισμό στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο!

Ο νυν ηγέτης των «μπλαουγκράνα» προσπαθεί να βρει λύση για να βάλει τέλος στο τεράστιο κεφάλαιο της καριέρας του με την Μπαρτσελόνα και αυτή η λύση μόνο ευχάριστη και φιλική δεν φαίνεται πως μπορεί να είναι...

Οι δύο πλευρές έχουν αρχίσει έναν «πόλεμο», με τον Μέσι να πιστεύει ότι μπορεί να λύσει μονομερώς το συμβόλαιό του λόγω όρου που υπάρχει στα έγγραφα και την ομάδα του, μαζί με την LaLiga, να απαιτούν την αποπληρωμή της διαστημικής ρήτρας των 700 εκατομμυρίων.

Στη Νιούελς, ομάδα από την οποία ξεκίνησε σε παιδική ηλικία ο Αργεντινός «μάγος», ξέρουν πως ίσως στο μυαλό του υπάρχει σε ένα πολύ μικρό ποσοστό ο επαναπατρισμός και κάνουν ό,τι μπορούν για να παίξουν τον ρόλο τους στην απόφαση του Μέσι.

«Είναι μεγάλη μας επιθυμία ο κορυφαίος όλων να έρθει να παίξει στη Νιούελς και να φορέσει τα χρώματα της ομάδας μας» ανέφερε ο πρόεδρος του αργεντινίκου κλαμπ, Εντουάρντο Μπερμούντεζ, με τον αντιπρόεδρο, Κριστιάν Ντ'Αμίκο να δηλώνει: «Ο Μαραντόνα ήρθε και κανείς δεν το πίστευε. Ο οπαδός της Νιούελς έχει πλέον όνειρο να δει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή να εκπροσωπεί τον σύλλογό μας».

Διαβάστε επίσης:

Ο πρόεδρος της Αργεντινής ζήτησε από τον Μέσι να κλείσει την καριέρα του στη Νιούελς (vid)

 

Τελευταία Νέα