Σεούλ: Ζήτησε συγγνώμη για τις κούκλες στις εξέδρες!

Gazzetta team
Σεούλ: Ζήτησε συγγνώμη για τις κούκλες στις εξέδρες!

bet365

Αν και δεν ήταν ακριβώς sex dolls, οι κούκλες που τοποθετήθηκαν στις εξέδρες για το παιχνίδι της FC Seoul το μεσημέρι της Κυριακής προέρχονταν από εταιρεία που έχει σχέσεις με την ερωτική βιομηχανία κι αυτό ανάγκασε την ομάδα ν' απολογηθεί προς τον κόσμο...
Τα μεγάλα παιχνίδια παίζουν από το κινητό και το tablet σου. |21+

Στο ματς για το πρωτάθλημα K-League, η FC Seoul υποδέχθηκε την Gwangju FC και στις εξέδρες του άδειου γηπέδου υπήρχαν πλαστικές κούκλες, από αυτές που χρησιμεύουν στις βιντρίνες των καταστημάτων ένδυσης.

Η ιδέα των γηπεδούχων για να δίνεται προς τον κόσμο που παρακολουθούσε από την τηλεόραση αλλά και στους ποδοσφαιριστές, η αίσθηση πως υπήρχε φυσική παρουσία στις κερκίδες, γύρισε μπούμερανγκ με άσχημο τρόπο και ανάγκασε την FC Seoul ν' απολογηθεί.

Οι κούκλες δεν ήταν ακριβώς sex dolls, αλλά προέρχονταν από εταιρεία που εμπλέκεται με την ερωτική βιομηχανία και παρέχει προϊόντα σε αντίστοιχα καταστήματα.

Μάλιστα, ορισμένες εξ αυτών είχαν πάνω τους ταμπέλες που διαφήμιζαν ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, κάτι που απαγορεύεται στην Νότια Κορέα...

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED