Αυτά είναι τα πρωταθλήματα που θα έχουμε μπάλα ξανά το σαββατοκύριακο

Gazzetta team
Αυτά είναι τα πρωταθλήματα που θα έχουμε μπάλα ξανά το σαββατοκύριακο

bet365

Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης αγωνιά για τις εξελίξεις με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, η παγκόσμια αθλητική κοινότητα προσπαθεί σιγά-σιγά να βρει τα... πατήματά της!

Σταδιακά, λοιπόν, ξεκινούν κάποιες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, συνθέτοντας ένα αν μη τι άλλο ενδιαφέρον μωσαϊκό, καθώς άλλωστε το ποδόσφαιρο τουλάχιστον δεν είχε σταματήσει παντού.

Η δράση των κορυφαίων πρωταθλημάτων επιστρέφει στη Novibet

Πάμε λοιπόν να δούμε σε τι... προσδοκούν οι ποδοσφαιρόφιλοι τις προσεχείς ημέρες:

K-League 1 & 2 Ν. Κορέας*: Έναρξη σεζόν στις δύο μεγάλες κατηγορίες του πρωταθλήματος Νοτίου Κορέας, έστω με δίμηνη καθυστέρηση.

Vysshaya & Pershaya Liga Λευκορωσίας*: Όλα κυλούν ομαλά στη Λευκορωσία, η πανδημία δεν τους έχει χαλάσει τα σχέδια όλο αυτό το διάστημα, έτσι το προσεχές τριήμερο θα διεξαχθούν η 8η αγωνιστική στην 1η Κατηγορία και η 4η στη 2η. Ντιναμό Μπρεστ – Ντιναμό Μινσκ (10/5, 20:00) το ματς που ξεχωρίζει, με τις δύο ομάδες να απογοητεύουν με τη μέχρι τώρα παρουσία τους!

Liga Primera Νικαράγουας*: Διεξάγεται ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος, με τη Μανάγουα να φιλοξενεί τη Ρεάλ Εστελί, στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα.

Premier League Ν. Φερόες: ΟΚ, η... κανονική Premier League ακόμα δεν έχει οριστική ημερομηνία επιστροφής. Για την ώρα... βολευόμαστε με την Premier των Νήσων Φερόες και τις 10 ομάδες που ρίχνονται από αύριο (Σάββατο, 9/5) στη μάχη – σε ώρα Premier League (17:00) τα πρώτα ματς!

Premier League Κινεζικής Ταϊπέι: Η 5η αγωνιστική παίζεται το πρωί της Κυριακής (10/5, 11:00), με το ντέρμπι κορυφής Ταϊτσούν – Ταϊπάουερ να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Yokary Liga Τουρκμενιστάν: Για ένα μήνα σταμάτησε η δράση στο Τουρκμενιστάν, από τις 19/4 όμως επανήλθαν οι 8 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας στα γήπεδα. Παρασκευή και Σάββατο έχει κανονικό πρόγραμμα, ακολουθεί και εμβόλιμη αγωνιστική Τετάρτη-Πέμπτη.

Ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με Live Streaming**

* Με αστεράκι οι αγώνες που προσφέρονται σε live streaming**

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Τελευταία Νέα